Høystemt Systemhus samles i Svolvær

Det blir skreifiske kanskje ledsaget av nordlys når Systemhus samler 250 personer til boligkjedens kongress i Svolvær kommende helg midt under Lofotfisket.

– Velkommen forhandlere, leverandører og samarbeidspartnere til spisskammeret i norsk kystkultur for en av Norges aller sterkeste merkevarer, ønsker markedssjef Anders Paulsen i Systemhus Norge som har hovedkontoret sitt i Bodø.

– Stemningen i kjeden er god. Vi klatret en plass oppover til 9. plass på rankinglisten over landets største boligbyggere i fjor etter å ha hatt den største prosentvise fremgangen. Dette er helt i tråd med kjedens langsiktige mål, fremholder han og forsikrer at gjestene vil bli servert lofotskrei.

Eter en frivillig fisketur åpner kjedeleder Karl Arne Jespersen konferansen med en statusrapport for kjeden under overskriften ”Rikets tilstand”. Dette kommer Byggeindustrien tilbake til i utgave nr. 3 som kommer ut 8. mars.

Markedssjef Paulsen kan også love faglig og sosialt utbytte for deltakerne. Ikke minst er det store forventninger knyttet til utdeling av diverse hederspriser hvor de feirede vil bli kunngjort på bygg.no i starten på neste uke.