Fem nye i Litex

Litex har ansatt markedsdirektør og fire distriktssjefer. Disse skal forsyne markedet med informasjon, kunnskap og råd slik at det bygges flest mulig trygge bad.

En ny situasjon gjør at Litex ansetter en ny markedsdirektør og fire nye distriktssjefer. Disse skal støtte byggevarekjedene og proffene i de forskjellige distriktene.

- Vårt produkt bør selges med kunnskap, og vi har tatt grep i forhold til det. Med våre nyansettelser kommer vi nærmere markedet med hva vi mener er de rette rådene økt kunnskap skal sikre mer rasjonell og bærekraftig oppføring av trygge norske våtrom. Konsekvensen er baderom frie for muggsopp- og råteskader, sier daglig leder Jørn Davidsen i Litex i en pressemelding.

Ny markedsdirektør:

Ingunn Livgård skal lede salgsteamet hos Litex. Ingunn har lang erfaring fra grafisk produksjon og markedsføring. Hun kommer til Litex etter 10 år som salg- og markedssjef i Tyrolerhus AS. Livgård skal betjene deler av Nordland og Troms sammen med daglig leder Jørn Davidsen.

De nye distriktssjefene:

Jan Rune Fredriksen har de siste åtte årene jobbet innen salg til byggevarehandel og vært distriktsansvarlig i Diplomat, og senest i Elfa Norge AS. Fredriksen skal dekke Østfold, Vestfold, Buskerud og Telemark, samt Sørlandet.

Arno Berget kommer fra byggevarebransjen. De siste fem årene har han vært i Optimera Lønseth som Proffselger og IT-ansvarlig. Berget skal dekke Sør-Vest og Vestlandet.

Rune Kvande kommer fra distriktssjefsstilling i Talgø og har byggteknisk bakgrunn. Kvande skal betjene Nordmøre og deler av Nord-Norge.

Kai Hojem har byggteknisk bakgrunn og har de siste årene jobbet som salgsrepresentant i Ruukki Norge AS. Hojem får ansvar for noen av de store byggevarebutikkene på Østlandet, samt Hedmark og Oppland. I tillegg skal han ha ansvar for kundemassen i Finnmark.

- Jeg er stolt av våre nyansettelser. De tilføyer dyp bransjeerfaring, kunnskap, glød og ikke minst godt humør, sier Davidsen.