CFO

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er ca 870 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. Forretningsområdene har vi delt inn i bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann. Vårt mål er å se helheten og sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt. Slik skaper vi langsiktige verdier for samfunnet, brukerne og våre oppdragsgivere. Vi er en del av COWI-gruppen, som med ca 6300 medarbeidere internasjonalt gir tilgang til verdifull kompetanse og kapasitet. Se www.cowi.no for ytterligere informasjon om selskapet.

FirmaCowi AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

Vil du være med å styrke et miljø i vekst?

COWI i Norge har det siste året reorganisert, etablert 5 markedsdivisjoner og trimmet organisasjonen for videre vekst. Ambisjonene for de neste årene er høye. Vi søker nå etter en økonomidirektør som ønsker å bidra til akselerert videre lønnsom vekst. Stillingen er sentralt plassert i COWIs toppledelse og du vil få muligheter til å prege utviklingen av COWI i Norge og COWI internasjonalt.

Vår nye økonomidirektør vil få ansvaret for å lede og utvikle de tradisjonelle funksjonene knyttet til økonomi, regnskap, controlling og rapportering. Videre vil du arbeide med utfordrende problemstillinger innenfor:

• M&A: Analyser, due diligence og integrasjon av oppkjøpte virksomheter.
• Facility management (FM): Optimering av FM i Norge og i konsern.
• Innkjøp: Inngåelse, optimering og administrering av innkjøpsavtaler i Norge.

Gjennom din ledelse vil økonomifunksjonen stå for en korrekt, relevant og hurtig ledelsesrapportering, samtidig som du vil bidra til at COWI Norge når sine finansielle mål. 

Vår nye økonomidirektør har solid erfaring fra ledelse og utvikling av økonomifunk¬sjoner, gjerne fra større virksomhet i et internasjonalt miljø. Erfaring med M&A – oppkjøp og integrasjonsprosesser vil bli vektlagt. Du fremstår som en omgjengelig, utviklings- og endringsorientert leder med gode kommunikasjonsevner.

Stillingen byr på gode muligheter for å bli eksponert i et nordisk og internasjonalt ledermiljø. Du vil rapportere til CFO i konsern og til administrerende direktør i COWI Norge. Slik representerer du Norge inn i konsernets finansmiljø og sikrer full forankring av utvikling og prosesser. Videre vil du delta i konsernets strategidiskusjoner og gjennom det påvirke konsernets videre utvikling og vekst.

Eventuelle spørsmål kan rettes til Visindi ved Hege Furfjord tlf. 976 91 611 eller Roger Schønning tlf. 959 37 130. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også ovenfor vår oppdragsgiver i den innledende fasen. Søknad og CV sendes snarest.

Kontakt(er)hege.furfjord@visindi.no
roger.schonning@visindi.no

Vis flere stillinger: