SITECH Norway AS med ny bygg- og anleggslaser

SITECH Norway AS har fått agentur på lasere fra Spectra Precision og fremhever spesielt den nye UL 633. Denne innebærer en ny æra i profesjonelle bygg og anleggslasere, skriver selskapet i en pressemelding.

Enheten kombinerer alle lasere i en enhet, og tilbyr fall i tre akser på opptil 25 % i hver akse og den har en SpotFinder, en automatisk blinksøker for grøftelegging blant annet.

Store forventninger

Daglig leder Karsten Haukås og salgssjef, Ståle Eikrem, gleder seg til å vise sine kunder den nye laseren. Hver av dem har lang erfaring med bygg- og anleggslasere på og i det norske markedet og de har god tro på at denne laseren blir en suksess og et nyttig arbeidsredskap.

Alt i en

Spectra Precison UL 633 utfører oppgavene til flere lasere. Den fungerer som en tofallslaser, grøftelaser, kombilaser og interiør- og bygglaser.

I tillegg til at du kan sette ut fall i to retninger, kan du måle faktisk fall og høyden. Sett x, y, og z aksen i hvilken som helst vinkel og den søker seg inn dit du ønsker laserstrålen skal gå. Den har også automatisk akseinnretning.

Den er veldig lett å bruke med et nytt og intuitivt display og den skal ikke blir dyrere enn en vanlig to falls laser levert fra SITECH Norway.

Komplett portefølje

SITECH Norway med hovedkontor i Lier har avdelinger i Trondheim og Svolvær.

Med agenturet på Spectra Precisions lasere vil man nå kunne tilby alle i bransjen en komplett portefølje. Fra sofistikeret totalstasjoner til offentlig og kommunal landmåling, bygg og anlegg, maskinkontrollsystemer til alle maskinmerker og typer, marine løsninger for sjøentreprenører og nå et utvidet leveringsprogram fra Spectra Precision, heter det i meldingen.