Administrerende direktør

GK er en totalteknisk entreprenør og servicepartner. Vi tilbyr tekniske installasjoner og rådgivning som bidrar til betydelige energi- og miljøgevinster i kombinasjon med optimal komfort for byggets brukere. Våre løsninger er basert på ledende teknologi, inngående produktkjennskap og flere tiårs driftserfaring. Konsernet GK har ca. 1750 medarbeidere i Norge, Sverige og Danmark og en omsetning på 3,0 milliarder kroner. Les mer på www.gk.no

FirmaGK Norge AS
Fylke
SøknadsfristSnaerst

Norges ledende inneklima- og tekniske entreprenør

Konsernet GK er i sterk utvikling og søker en administrerende direktør til å lede og utvikle selskapets norske virksomhet med ca. 1250 medarbeidere og en omsetning på ca. 2,4 mrd kr. Stillingen medfører i tillegg en sentral rolle i konsernledelsen.

Vi søker en markedsorientert leder med høyere relevant utdanning og solid leder erfaring fra relatert virksomhet, fortrinnsvis innen byggebransjen, samt et sterkt engasjement for fagområdet. Stillingen krever god innsikt i strategisk konsept- og forretningsutvikling, gode kommunikasjonsevner samt en engasjerende og involverende lederstil.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi AS ved Magne Amundsen, tlf 916 56 101 eller Bjørn-Osvald Skandsen, tlf 468 47 066. Din henvendelse behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Søknad med CV sendes snarest.

Kontakt(er)

magne.amundsen@visindi.no
bjorn-osvald.skandsen@visindi.no
Telefon 91656101

Vis flere stillinger: