Burmeister har igjen fått norske eiere

Burmeister i Norge, med danske eiere de seneste 3 årene, er igjen blitt norsk eiet.

Burmeister har gjennom mer enn 150 år hatt et solid fotfeste som leverandører av stål- og metallprodukter til norske bygg-, anlegg - og industribedrifter. Daglig ledelse og ansatte i selskapet, som nå holder til på Lørenskog, har gjennom alle år vært dominerte av norske fagfolk, med lang og solid kunnskap innenfor relevante områder, heter det i en pressemelding.

Med stor tro på utviklingen og voksende marked for metallprodukter - standardiserte og spesialtilpassede produkter til norsk industri og byggvirksomhet, - som gitterrister, strekkmetall, -trådgitter, perforerte plater, metallduker, og beslektede produkter i ulike metaller, har en faglig meget sterk trio overtatt eierskapet i F. Burmeisters grossist og handelsvirksomhet.

Det blir en betydelig økning av aktiviteten mot disse markedssegmentene, hvor Burmeister i mange år har vært ledende og foretrukket leverandør.

Selskapet har sin virksomhet, med administrasjon og lager, strategisk plassert i Lørenskog

Sin solide erfaring vil de nye eierne bruke til å yte sine kunder personlig service, og være rådgivende i valg av materialer og løsninger.

Nye satsningsområder

Burmeister AS vil nå også satse stort på sikringsprodukter til bygg- og anleggsvirksomhet.

Byggsikring

Med en rekke kunder innen norske bygg-, anlegg - og industribedrifter, satser Burmeister AS nå også innen sikring av bygg og anleggsområder. Der det pågår bygg - og anleggsaktiviteter er det strenge krav til sikkerhet, både for å beskytte publikum, egne medarbeidere og for å sikre byggeplassen.

Arrangementsikring

Også arrangører av sportsstevner og konsertarrangører har tydelige og viktige sikkerhetsoppgaver. De skal sperre av områder og de skal styre publikumstilstrømningen. Til dette kan Burmeister AS levere effektive gjerdeløsninger og sperremateriell.

“Vi tilbyr kundene våre et bredt produktutvalg, rask levering og konkurransedyktige priser”, sier daglig leder Ole Edvard Weisæth.

Det norskeide Burmeister AS, vil fortsatt samarbeide tett med sine tidligere danske eiere som produserer trapper, gangbaner og stålkonstruksjoner.