Åpner Oslos største ProffPartner

2012 starter friskt for ProffPartner. Seks nye butikker er på plass i Norge og Sverige. Dagens åpning på Kalbakken er Oslos største.

ProffPartner er i sterk vekst. I løpet av årets første kvartal er fem nye butikker på plass i Bergen, Florø, Hammerfest, Norrköping og Tønsberg. I dag kl. 10 ble snoren klippet for ProffPartner Kalbakken. Mange møtte opp for å se på den nye butikken og benytte seg av de gode åpningstilbudene.

Butikken er strategisk plassert i nærheten av en av Oslos hovedinnfartsårer. Dette skal sikre at det blir enklere for håndverkere å komme innom butikken på vei til og fra oppdrag. Dessuten ligger den på et sted som ikke er så trafikkutsatt.

Butikken er innredet på en måte som gjør det lett å få oversikt. Sortimentet er bredt med utstyr fra markedsledende leverandører. Dette innebærer et rikt utvalg av elektroverktøy, håndverktøy, festemidler og HMS produkter for bygg/anlegg-, håndverk- og industrikunder. Butikken har også egen fotskanner som sikrer at man kan tilby det skotøyet som er best egnet hver kunde og et bredt utvalg av arbeidstøy fra Helly Hansen.

- I Norge strekker vi oss nå fra Kristiansand i sør, til Hammerfest i nord. Vi ønsker å skape nærhet til markedet og sikre at kundene blir møtt av kyndige rådgivere i butikk. Med butikken på Kalbakken posisjonerer vi oss i et område med mye industri og mange utbyggingsprosjekter, sier Chris Kirkemo, markedssjef i JerniaGruppen

- Målet er å gjøre hverdagen enklere for alle proffer. Dette ved å tilby konsepter med optimale forsyningsløsninger, konkurransedyktige betingelser og ikke minst datatekniske løsninger som elektronisk handel. Kvalitet, kompetanse og tillit står i høysete, sier Kirkemo.