Malthus med nytt agentur

Den tyske billiftprodusenten Ruthmann har valgt Malthus Lift & Maskin som sin nye samarbeids- partner i Norge og Sverige.

Malthus har i flere år vært forhandler for Versalift bilmonterte lifter. Da Ruthmann og Versalift innledet et tett samarbeid i 2011, var det naturlig at de ønsker å samordne sin distribusjon. Valget ble Malthus.

Ruthmann ble etablert i 1901 og er i dag en av de mest annerkjente og ledende produsentene av bilmonterte lifter i størrelsen 11 til 100 meter.

"Med Ruthmann har vi fått inn en av verdens fremste produsenter av bilmonterte lifter. Ruthmann er kjent for utmerket kvalitet, sikkerhet og performence. Med andre ord: Tysk kvalitet på sitt beste, sier Mårten Hatteberg i Malthus Lift & Maskin".

Malthus er i dag den ledende liftleverandøren i Skandinavia med datterselskaper i Sverige og Estland.

"Våre kunder skal være sikker på at Malthus kun leverer kvalitetsprodukter fra de beste produsentene i verden, de som har vært med å utvikle bransjen gjennom en årerekke og som fortsatt i fremtiden vil være den drivende. I tillegg til et godt utbygget salgsapparat og servicenettverk er vi tett på kundene, noe vi mener er helt avgjørende for vellykket samarbeid mellom oss som leverandør og våre kunder. Vi ønsker å representere de beste merkene som er i markedet og Ruthmann passer perfekt inn i vår filosofi . Vi ser en betydelig økning i interessen av bilmonterte lifter og med Ruthmann ombord, i tillegg til Versalift bilmonterte lifter, kan vi presentere markedets beste program," forsetter en oppglødd Hatteberg.

Malthus ble etablert i Stavanger i 1974 og er i dag et konsern med 3 virksomhetsområder, Lift & Maskin, Flyttbare bygg og Byggutstyr. Selskapet har datterselskaper i Sverige, Estland, Russland, Canada og England. Konsernet budsjetterer med en omsetning på ca 1 milliard for 2012.