Teknisk tegner i Undervisningsbygg

Undervisningsbygg Oslo KF ble etablert 1. januar 2002 for å eie, utvikle, bygge, drifte og vedlikeholde skolebyggene i Oslo. Foretaket er Oslos største eiendomsforvalter med ca 1,3 millioner kvadratmeter fordelt på 177 skoler og 750 bygninger. Undervisningsbygg har i dag ca 150 medarbeidere og er fortsatt i vekst. Vi holder til i moderne lokaler på Helsfyr.

I Undervisningsbygg vil du utvikle deg faglig og få mye ansvar og innflytelse. Samtidig vil du bli del av et sosialt, hyggelig og kompetent arbeidsfelleskap, som skal bygge skoler vi kan være stolte av.

Som kommunalt foretak i Oslo kommune kan Undervsiningsbygg tilby utfordrende arbeidsoppgaver og konkurransedyktige betingelser. Vi har fleksibel arbeidstid, 37,5 timer pr. uke og gode pensjons- og personalforsikringer. Lønn etter avtale.

Arbeidsplassene i Undervisningsbygg skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi ønsker representasjon av kvinner og menn i alle stillinger. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Arbeidsforholdene vil om nødvendig bli lagt til rette for personer med nedsatt funksjonsevne.

FirmaUndervisningsbygg Oslo KF
Fylke
Søknadsfrist22.02.2012

 

Vis flere stillinger: