Energirådgivere

Norconsult AS er med sine 2250 ansatte Norges største flerfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, miljø, olje og gass, samferdsel, samfunnsplanlegging, sikkerhet og vann og avløp. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og 68 andre kontorer i Norge og i utlandet.

FirmaNorconsult AS
FylkeAkershus
StedSandvika
Søknadsfrist01.03.2012

Seksjon Energi og Infrastruktur arbeider med energieffektivisering og -analyser samt design av anlegg for produksjon og distribusjon av termisk energi.  Våre arbeidsoppgaver er svært varierte, fra generelle energiutredninger og innledende konseptanalyser til detaljprosjektering og byggeoppfølging.  Vår kompetanse og fokus på bærekraftighet skal gi våre kunder kostnadseffektive løsninger med minst mulig karbonavtrykk.

Markedsområdene vi primært jobber innenfor er Bygg og eiendom, Energi og Industri.

Seksjonen består i dag av 12 personer med en god spredning i kjønn, alder og erfaring.  Vi ser en økende etterspørsel i markedet etter vår kompetanse og trenger å styrke seksjonen både med tanke på kapasitet og kompetanse.  Vi søker derfor nye dyktige medarbeidere.

Arbeidssted vil være Sandvika.

 

Energirådgiver prosessteknikk

Seksjonen har god prosessteknisk kompetanse, men ønsker å utvikle denne ytterligere og søker derfor en person med 3-10 års erfaring innen prosjektering og bygging av termiske energiproduksjonsanlegg.  Vi er på utkikk etter en sivilingeniør med faglig fokus på strømnings-, forbrennings- og/eller kuldeteknikk.

 

Nyutdannet energirådgiver

Seksjonen fokuserer på å ha en god balanse mellom erfarne og yngre/nyutdannede rådgivere.    Derfor er vi på utkikk etter en yngre energirådgiver, ingeniør eller sivilingeniør, med faglig innsikt og motivasjon for å jobbe med energidesign og -analyse. Som ung på vår seksjon vil du oppleve å få varierte utfordringer med god faglig støtte fra de mer erfarne rådgiverne.

 

For begge stillingene ser vi for oss at du:

  • Er engasjert, positiv og initiativrik
  • Evner å arbeide selvstendig, men også i samarbeid med andre
  • Er målrettet, resultatorientert og villig til å ta ansvar
  • Har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne
  • Er utadvendt og god evne til å kommunisere

 

Vi tilbyr:

  • Gode lønns- og ansettelsesbetingelser
  • Tilbud om kjøp av aksjer i bedriften
  • Store faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre i spennende tverrfaglige prosjekter sammen med dyktige medarbeidere
  • Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø
  • Kompetanse- og personalutvikling
  • Yngres forum og fadderordning for nyutdannede
  • Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter m.m.

 

For spørsmål om stillingene, kontakt seksjonsleder Lars Sigurd Eri på 45401226 eller lse@norconsult.no

Søknad med CV, vitnemål, attester og vedlegg sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre hjemmesider:

https://norconsult.easycruit.com/vacancy/application/8d8a2419d89513a79a0ff4e2fc4a5671/686735/77504?iso=no

Vis flere stillinger: