Rehabilitert? Vinn 150.000 kroner!

OBOS skal kåre det borettslaget eller sameiet som var best på rehabilitering i fjor, og boligselskaper fra hele landet kan delta i konkurransen.

Hvert år deler OBOS ut Rehabiliteringsprisen, en påskjønnelse til det borettslaget eller sameiet som var best på rehabilitering i året som gikk.

Premien er på 150.000 kroner og alle boligselskaper kan delta i konkurransen.

– Målet med OBOS’ rehabiliteringspris er å påskjønne gode rehabiliteringstiltak gjennomført i boligselskapene. Energireduserende tiltak er en viktig del av vurderingen. I tillegg skal prisen fremheve at dette er arbeid som er bekostet av beboerne selv, sier kommunikasjonsdirektør Åge Pettersen i OBOS.

Han legger til at konkurransen er åpen for alle typer rehabiliteringer, men at normale vedlikeholdsarbeider ikke vil bli vurdert.

Påmelding
Man melder seg på via OBOS’ elektroniske søknadsskjema som man finner på OBOS.no/rehabiliteringsprisen. Husk å legge ved før og etter bilder!

Påmeldingsfrist: Fredag 9. mars.

En jury bestående av fagpersoner innen arkitektur, byggenæringen og OBOS skal kåre vinneren, som blir offentliggjort under OBOS’ generalforsamling 23. april.

Om OBOS
OBOS er Norges største boligbyggelag med 300.000 medlemmer og 2000 borettslag og boligsameier til forvaltning. OBOS har sitt hovedkontor i Oslo, men har i de siste årene utvidet sin virksomhet til blant annet Trondheim, Bergen, Rogaland, Vestfold, Østfold og Hamar-regionen.