Ny adm.dir. i Skanska Bolig

Tore Hulberg Mjaavatn (45) tar over som ny administrerende direktør i Skanska Bolig. Han kommer fra stillingen som markedsdirektør.

- I Skanska Bolig har vi mange dyktige medarbeidere som jobber hver dag for å utvikle gode, funksjonelle hjem som tilfredsstiller fremtidens krav til boliger, sier Mjaavatn.

Tore Hulberg Mjaavatn tar over etter Magnus Aune Hvam, som høsten 2011 valgte å fortsette karrieren utenfor i Backegruppen.

Mjaavatn har fungert i stillingen siden august 2011, og kom til Skanska Bolig i april 2010 som markedsdirektør og ledet kundefunksjonen, inkludert markedsanalyse, salg og markedsføring, kunderådgivning og ettermarked. Han jobbet 14 år i SAS før han kom til Skanska Bolig. I SAS hadde han ulike lederstillinger knyttet til markedsføring og kundeservice, EuroBonus-programmet og utviklingen av en tydelig bedriftskultur.

- Jeg er opptatt av at vi skal ha kundefokus i alt vi gjør, og vi har gått foran i bransjen da vi sommeren 2011 introduserte 10 års reklamasjonsrett på våre nye boligprosjekter. Det å kjøpe et nytt hjem er en av livets største investeringer, og da er det vårt ansvar å bygge kvalitet og skape trygge forutsetninger for våre kunder, legger Mjaavatn til.