Anne-Kat show på Byggern-kongress

Med Anne-Kat Hærland som toastmaster var stemningen ekstra høy da Bygger’n hadde festmiddag på kjedekongressen i Tromsø sist helg.

Mellom latterkulene ble det også tid til noen klappsalver. Stor applaus fikk Bygger’n Fauskanger på Askøy utenfor Bergen som mottok hedersprisen Årets Bygger’n. Kjededirektør Christine Våpenstad Holm roste bedriften for et solid 2011 med 40 prosent omsetningsvekst, en solid resultatmargin samt topp score på ukjent kunde. Forhandleren har også et flott anlegg i henhold til ny kjede-standard og er et godt eksempel på at kombinasjonen Bygger’n og Hiba Hus lønner seg.

Prisen for Årets Leverandør var det Byggma som kapret. Seieren var basert på kjedemedlemmenes stemmer.

Kjedeeier Trond Reinertsen bidrog til den gode stemningen da han innledet kongressen med sitt økonomiske oversyn på verden, Europa og Norge.

– Norge ligger godt an for å få en god utvikling som også gir byggenæringen muligheter. Jeg tror vi skal greie oss bra i de kommende to årene, sa han.

Du kan lese mer om statusrapporten fra kjedeleder Christine Våpenstad Holm i Byggeindustrien nr. 2 som kommer ut 16. februar.