100 går for Byggmakker Skattum

I fjor stilte Byggmakker Skattum med ni ansattelag til StafettBirken. I år har de i tillegg fått med seg 16 kundelag.

- Vi stiller med til sammen 25 lag. Det vil si at vi nå er en gjeng med til sammen 100 kunder og ansatte som skal gå StafettBirken, sier en tydelig fornøyd Jan Olav Beitmyren, personalsjef i Byggmakker Skattum.

Det var i forbindelse med Byggmakker Skattums deltakelse under fjorårets StafettBirken at noen av kundene hintet frempå at de også kunne tenke seg å stille med lag. Skattum tok kundene på ordet, spikret sammen et opplegg og sendte i høst ut en invitasjon til en rekke kunder. Resultatet ble altså 16 kundelag med ansatte fra blant annet Byggmester Rotstigen, Block Watne Gjøvik, Toten Bygg og Anlegg, Byggmester Magne Fjellhaug, Byggmester Dag Grønndalen og Gjøvik Byggservice.

I år som i fjor stiller også samtlige sju Byggmakker Skattum forretninger med egne lag til StafettBirken. I tillegg vil både Skattums styre og administrasjon ha ski på beina når startskuddet går på Rena fredag 16. mars, dagen før Birkebeinerrennet.

Byggmakker Skattum tar også treneransvar i forbindelse med StafettBirken. Hver tirsdag kveld er det nå organisert trening for kunder og ansatte på alle steder Skattum har butikker, det vil si Gjøvik, Raufoss, Leira, Næroset, Dokka, Lillehammer og Hamar.

Beitmyren, som selv er en habil skiløper, har tatt på seg ansvaret for å drive teknikktrening en kveld på hvert sted.

- For mange kan det nok være greit å få noen enkle tips, sier Beitmyren og legger til at de også har kjørt to godt besøkte smørekvelder der de har leid inn tidligere landslagssmører Roar Grønndalen.

På selve stafettdagen vil Byggmakker Skattum sørge for transport til og fra arrangementet, i tillegg har de via Birkebeinersponsorene Weber/Leca, Norcem og Byggeindustrien, fått muligheten til arrangere bankett på OL-museet på Lillehammer. Der blir det mat, drikke og utedeling av noen priser

- Vi er veldig fornøyde med responsen på opplegget og vi regner med at vi skal gjenta dette til neste år. Da håper vi at vi kan bli enda flere, avslutter Beitmyren.