Heder til innovativt sportsgulv

«Tomorrow’s Flooring Magazine», det ledende online magasinet innen gulvindustrien i Storbritannia, har tildelt Actiflex fra BOEN prisen som ett av de 50 meste spennende og innovative produktene de siste 12 månedene.

Det britiske magasinet setter fokus på topp produkter fra hele gulv bransjen som oppfyller ulike kvaliteter som innovasjon, enkel installasjon, sikkerhet og stil.

- Da det ble lansert på FSB 2011, hadde alle store forventninger til Actiflex, og nå, etter bare tre måneder, nyter vi suksessen til dette unike gulvet, sier Jørn Salvesen, Produkt Manager i BOEN Sport i en pressemelding.

Utgangspunktet for dette designet var å skape et DIY sport gulv (Do It Yourself). Actiflex representerer derfor en nyskapning i sportsgulvbransjen. Ingen spesielle verktøy eller lim er nødvendig ved legging av Actiflex. Dette reduserer betraktelig monteringstiden og kostnadene.

Actiflex er et flateelastisk sportsgulv hvor parketten er montert på toppen av et støtdempende skumunderlag. Det skal installeres på et tørt, plant og selvbærende undergulv av betong eller tre. Det kan enkelt demonteres igjen. Actiflex bruker patentert BOEN X-PRESS låsesystem.

Sikker installasjon med BOEN X-Press

BOEN X-PRESS låsemekanisme sikrer en rask og sikker installasjon. En fleksibel fjær på kortenden av bordet låser bordene sammen. Med den nye låsemekanismen kan bordene installeres med enkle håndbevegelser. BOEN X-PRESS er et 5G låsesystem som er utviklet og patentert av Välinge i Sverige. Dette er den mest moderne “press ned” teknologi som finnes på markedet i dag.

Raskt og enkelt

Gulvet har blitt testet i henhold til kravene til EN14904 og Actiflex oppfyller kravene til sportsgulv og oppnår den høyeste Type A4 klassifisering. Med en konstruksjon høyde på bare 29mm er det det ideelle sport gulvet for både nybygg og renovering. Med sin lave byggehøyde og ultra-raske installasjon, er Actiflex det perfekte valget for aerobic og dans samt mange andre relaterte aktiviteter.