Prisdryss på Nordek Fagmesse

Under banketten på Nordek Fagmesse onsdag kveld, med over 500 personer til stede, ble en rekke priser utdelt.

Nordek Fagmesse 2012 ble arrangert på Hamar i tiden 31. januar - 2. februar 2012 og samlet 57 leverandører og medlemsbedriftene i XL-BYGG, Blink Hus og Hellvik Hus. I tillegg deltok representanter fra de svenske og danske samarbeidspartnere i XL-BYGG, skandinavias største byggevarekjede med 290 butikker.

Vinnere er som følger:

Årets XL-BYGG medlem
XL-BYGG Kr. Steinsbø på Bømlo er årets medlem i XL-BYGG for året 2011:
Begrunnelse: ”Bedriften er solid og veldrevet med røtter tilbake til 1909. De feiret sitt 100 års jubileum i 2009 og åpnet ny XL-BYGG butikk i 2010. Bedriften fremstår som en veldrevet og profesjonell kombinasjonsbedrift med kjedekonseptene XL-BYGG og BLINK HUS. XL-BYGG Kr. Steinsbø er en meget god ambassadør for kjeden og konseptet XL-BYGG. De har en veldig tydelig markedsprofil, er eksemplarisk profilert og er lønnsom. Bedriften er en lojal bruker av kjedens konsepter og har en stab av kompetente ansatte. Det er ikke minst viktig for XL-BYGG som klart fremstår som bransjens eneste gode faghandelskjede innen Trelast og Byggevare. Dette er en velfortjent pris for en utmerket ambassadør for kjeden.”

Årets Blink Hus medlem
Begrunnelse: Blink Hus NÆSTBY TREVARE i Mosjøen ble kåret til årets Blink Hus medlem. Vinneren er en komplett leverandør med sterkt fokus på opprettelse og utvikling av egne boligfelt. Årets vinner er en klar ambassadør for kjeden og byr i stor grad på seg selv og deler gjerne sin egen erfaring med andre. Det er kanskje ingen annen bedrift i Blink Hus som har bygget så mange rene katalogmodeller. Det er en fryd å se så stor dominans av Blink Hus lokalt. Vinneren fremstår med en meget god markedsprofil og har hatt en stor ekspansjon i 2011. Målbevisst arbeid har resultert i et nytt flott anlegg hvor både Blink Hus og XL-BYGG har en strategisk beliggenhet for å nå markedet. Ekspansjon har også skjedd gjennom nytt eierskap i Blink Hus Bygg Gros. Dette er en velfortjent pris for en utmerket ambassadør for kjeden.”

Årets Hellvik Hus medlem
Begrunnelse: ”HELLVIK HUS Drammen er årets medlem i Hellvik Hus kjeden. Medlemmet har en særdeles dyktig organisasjon som utøver godt håndverk i alle ledd. De er i særklasse opptatt av at kunden skal bli tilfreds og ivaretatt på beste måte. De er eksemplariske på å følge foretakssystemet til kjeden, og har bestått kommunale tilsyn på byggeplass med glans. Organisasjonen yter til enhver tid det nødvendige for å ivareta kunden på beste måte. Vinneren er særdeles lojal mot kjedekonseptet, og deltar alltid på kjedens samlinger. Bedriften har jobbet målbevisst for å oppnå denne prisen og er den vel fortjent.”

Årets leverandør kåres av medlemsbedriftene i Nordek AS og ble for 2011 BYGG1 Produkter AS. Leverandøren har et svært godt samarbeid med kjeden og fikk følgende karakterstikk fra medlemsbedriftene: God på levering – punktlige. gode produkter, innovative og et godt utesalgsapparat

Årets messestand ble utnevnt av en fagjury og Xlnt ble kåret til årets vinner.Generelt ble standene bedømt ut i fra at dette var en lukket fagmesse. Vinneren har bygd opp en stilren og informativ stand som uten å vise alt sier det meste. Utstillingen inspirerer de besøkende til å bygge tilsvarende løsning i egen butikk. Utstilleren leverer Build kjøkken og bad.