Ny markedssjef i Giertsen

Giertsen Tunnel AS har ansatt Jørn Reite fra Vik Ørsta AS som markedssjef med spesiell fokus på samferdselssegmentet i Norden.

- Med alle prosjektene som kommer i dette markedet i årene fremover har vi sett behovet for å styrke vår organisasjon. Med et uttalt mål om å bli en av de ledende bedriftene på vann- og frostsikring av tunneler og bergrom, må det satses på kompetanse. Med Jørn Reite på laget får vi inn en person som er kjent i markedet, og som også kjenner de produktene som brukes til dagens vann- og frostsikring. Videre vil vi bli styrket i vårt arbeid med å utvikle egne løsninger, sier adm. dir. Hans-Egil Larsen hos Giertsen Tunnel AS.

Jørn Reite har arbeidet som produkt-, salgs- og markedssjef hos Vik Ørsta AS siden 1995, og har de siste årene hatt hovedansvaret for selskapets avdeling Bergsikring med salg i Norge og utlandet. Han har også flere års erfaring fra arbeid i utlandet.

- Vi ser frem til å få Jørn Reite med på laget. Han har en faglig tyngde og erfaring som passer i Giertsen Tunnel, sier Hans-Egil Larsen.

Jørn Reite starter i stillingen 1. mars.