Nye rekorder for Byggeindustrien

I januar hadde Byggeindustriens nettsted bygg.no 127 458 unike brukere og 1 446 603 sidevisninger i følge det offisielle måleverktøyet TNS Scores. Dette er ny bestenotering målt i unike brukere. I januar ble det satt nye dagsrekorder og nye ukesrekorder. Trafikkveksten fortsetter nå i februar.

Bakgunnen for suksessen er selvsagt at nettsidene til Byggeindustrien oppdateres nærmest gjennom hele døgnet. Det har også vært mange store viktige hendelser i de første ukene av 2012 – og dette gjør selvsagt at mange er innom sidene våre flere ganger om dagen. Til flere faste lesere vi får, til flere tips får vi også. Det resulterer i enda flere gode saker.

Med unntak av feriemånedene juli og desember har bygg.no ligget stabilt over 100 000 unike brukere pr. mnd. det siste året.

Månedsrekorden var ventet da vi har satt ny dagsrekord hele fem ganger i januar. På vanlige hverdager har bygg.no nå et nivå på 12 000 – 14 000 unike brukere pr. dag og trenden er tydelig – besøkstallene vokser jevnt og trutt.

Tidligere månedsrekord lød på 122 398 fra mai 2011 (da med gode hage-tall).

Dagsrekorden er nå på 13 913 unike brukere. Ved inngangen til året var dagsrekorden 12 471 unike brukere.

Når det gjelder hage.no, ser vi at tallene for hage.no har litt over doblet seg fra 2011 målt i unike brukere. 2011-tallene var i sin tur en dobling fra 2010.

I januar hadde hage.no 11 500 unike brukere og 66 282 sidevisninger. Når varmen og våren kommer, vil disse tallene øke sterkt.

Når vi i tillegg opprettholder og øker antall lesere i bladet Byggeindustrien, er det grunn til å være fornøyd. Mange forsøker å utfordre oss, men ingen setter inn så store ressurser på å lage et så godt fagblad og så gode nettsteder mot byggenæringen som vi. Det å være markedsleder er en utfordring. Men takket være det så selger vi også langt flere annonser enn noen gang. Annonsørene vet at de treffer sine målgrupper gjennom oss.