COWI søker flere medarbeidere innen geoteknikk

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er ca 870 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. Forretningsområdene har vi delt inn i bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann. Vårt mål er å se helheten og sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt. Slik skaper vi langsiktige verdier for samfunnet, brukerne og våre oppdragsgivere. Vi er en del av COWIgruppen, som med ca 6300 medarbeidere internasjonalt gir tilgang til verdifull kompetanse og kapasitet.

FirmaCowi AS
Fylke
Søknadsfrist27.02.2012



COWI ønsker å bygge opp sitt geotekniske fagmiljø ytterligere og søker flere medarbeidere innen geoteknikk. Vi søker både etter kandidater med lengre og kortere erfaring. Nyutdannede oppfordres også til å søke.

De fleste av våre prosjekter gjennomføres som flerfaglige prosjekter, med et utstrakt og godt samarbeid på tvers av COWIs fagavdelinger og divisjoner. Vi tilbyr også muligheter for deltagelse i internasjonale prosjekter.

Arbeidssted vil primært være ved Oslo-kontoret, men alle våre kontorsteder kan også være aktuelle.

Geotekniske rådgivere, med lang erfaring

Vi søker etter medarbeidere med høyere utdanning innenfor geoteknikk og betydelig erfaring fra geoteknisk prosjektering. Vi søker etter kandidater med erfaring fra geotekniske beregninger eller kandidater med bred anleggsteknisk erfaring.

Stillingen vil innebære geoteknisk disiplinledelse/oppdragsansvar i våre prosjekter. Prosjektene vil kunne omfatte tunnel-, bru- og anleggsrelaterte oppgaver samt byggrelaterte oppgaver.

Dersom du har interesse og den rette erfaringen, vil en stilling gi deg muligheter for stor påvirkning i arbeidet med den videre oppbygging og utvikling av geoteknikkfaget i COWI Norge.

Geoteknikere med noe erfaring, samt nyutdannede

Vi søker etter flere medarbeidere med utdanning innenfor geoteknikk på master- eller bachelornivå. Vi er interessert i både kandidater med erfaring fra geoteknisk prosjektering og grunnunder-søkelser. Nyutdannede oppfordres også til å søke.

Stillingene vil innebære arbeid i våre enfaglige og flerfaglige prosjekter innenfor samferdsels- og byggrelaterte oppgaver. De geotekniske arbeidsoppgavene vil omfatte grunnundersøkelser med rapportering, geoteknisk prosjektering, beskrivelse og oppfølging av geotekniske arbeider på byggeplass.

Vi vektlegger


COWI ønsker medarbeidere med evne og vilje til å arbeide både selvstendig og i tverrfaglige team. Høy faglig kompetanse og ønsket om å tilføre våre oppdrag og vårt kontormiljø det lille ekstra er verdsatt.

Vi tilbyr


•    et godt faglig og sosialt miljø som gir inspirasjon og motivasjon i en hektisk hverdag
•    arbeid med spennende og utfordrende prosjekter i et flerfaglig miljø
•    varierte oppgaver som sikrer faglig og personlig utvikling
•    målrettet utvikling gjennom vårt karrieresystem og gjennom personlige utviklingsplaner
•    konkurransedyktige ordninger og betingelser
•    mulighet for deltagelse i internasjonale prosjekter
For å bli bedre kjent med COWI, klikk deg inn på
www.cowi.no
www.cowi.com

Vil du vite mer?


Guro Brendbekken, Avdelingsleder, telefon 977 02 700
Marianne Furru, Rekrutteringsrådgiver, marianne.furru@technogarden.no, telefon 934 15 932.

Send søknad

Elektronisk søknad sendes pr e-post til marianne.furru@technogarden.no
Technogarden Engineering Resources AS er et selskap som er spesialist på konsulentutleie og rekruttering av ingeniører, spesialister og ledere. Technogarden er COWIs rekrutteringsrådgiver for denne stillingen.
Søknadsfrist
27. februar 2012

Se eventuelt Stilling ledig på www.cowi.no / FINN-kode 33016840

Vis flere stillinger: