Markeds- og kommunikasjonssjef

SINTEF Byggforsk er et internasjonalt ledende forskningsinstitutt for bærekraftig utvikling av bygg og infrastruktur. Vårt hovedkontor ligger i Oslo, vi har også stor virksomhet i Trondheim. Vi løser utfordringer knyttet til hele byggeprosessen, og skaper verdier for våre kunder og for samfunnet gjennom forskning og utvikling, forskningsbasert rådgivning, produktdokumentasjon og kunnskapsformidling. Vi tilbyr spisskompetanse innen fagområder som arkitektur, bygningsfysikk, forvaltning, drift og vedlikehold av bygninger, vannforsyning og annen infrastruktur. Våre medarbeidere jobber hver dag sammen med over 2.000 ansatte i SINTEF for å oppfylle vår visjon: Teknologi for et bedre samfunn.

FirmaSINTEF Byggforsk
Fylke
Søknadsfrist20.02.2012


Til vår avdeling Kunnskapssystemer og sertifisering søker vi:


Markeds- og kommunikasjonssjef


Avdelingen
Vi er Norges ledende formidler av forskningsbasert kunnskap til byggenæringen. Gjennom Byggforskserien, Byggebransjens våtromsnorm (BVN), SINTEF akademisk forlag og SINTEF Certification har vi etablert en unik plattform for kunnskapsformidling til store deler av byggenæringen. Avdelingen forvalter to av SINTEF Byggforsks fire virksomhetsområder - kunnskapsformidling og produktdokumentasjon - og består av 40 medarbeidere. Avdelingen har også ansvaret for instituttets markeds- og mediearbeid. For mer informasjon, se

www.sintef.no/byggforsk


Arbeidsoppgaver
Som leder for avdelingen skal du ivareta den faglige, personalmessige, administrative og økonomiske ledelsen av avdelingen. Du har ansvar for at avdelingens kompetanseprofil og innsats er framtidsrettet og stemmer med kundenes behov. Samarbeid med andre relevante fagmiljøer, internt og eksternt, nasjonalt og internasjonalt, er en viktig del av lederoppgaven. Du inngår i ledergruppen ved SINTEF Byggforsk og har sammen med dine kolleger og konserndirektør ansvar for utvikling og realisering av instituttets mål og strategi.


Kvalifikasjoner og egenskaper
Du er en leder med viten og vilje, og som har respekt for ledelse som fag. Sammen med oss skal du realisere SINTEFs strategi og lede i samsvar med våre grunnverdier ærlighet, raushet, mot og samhold.


•    Du har god innsikt i byggenæringens utfordringer og har et godt kontaktnett i markedet
•    Du har høyere utdanning og ledererfaring
•    Du har gjennomføringsevne og er god til å bygge og lede en svært tverrfaglig avdeling
•    Du er god til å formidle kunnskap
•    Du har kreative evner, og tenker og handler helhetlig i forhold til strategi og forretning
•    Du bør ha kompetanse og erfaring fra ett eller flere av avdelingens ansvarsområder (kunnskapsformidling, produktdokumentasjon og sertifisering, forlagsvirksomhet, kommunikasjon, markedsføring og salg)
 

Vi tilbyr
•    spennende og utfordrende arbeidsoppgaver og ansvar i et av Europas ledende oppdragsforskningsinstitutt
•    et aktivt og inspirerende miljø
•    lønn etter avtale, gode pensjons- og forsikringsordninger og fleksibel arbeidstid

Stillingen er lokalisert i Oslo.
 
Har du spørsmål vedrørende stillingen, kontakt gjerne konserndirektør Hanne Rønneberg, tlf. 92851585, eller konstituert forskningssjef Tore Kvande, tlf. 90255434.
 
Søknadsfrist 20 februar 2012. Søknad sendes elektronisk via søknadsskjema på www.sintef.no/jobb

Vis flere stillinger: