Ny teknisk direktør i Kruse Smith

Trond Olav Stupstad (52) er ansatt som teknisk direktør i Kruse Smith.

Han begynte selskapet i 2000, og kommer fra stillingen som leder for Prosjektutvikling og Kalkulasjon i Kruse Smith Entreprenør – Region Syd.

- Det var flere godt kvalifiserte søkere til stillingen, både interne og eksterne kandidater. Trond har både de egenskaper og den erfaring vi mener en slik stilling krever. Kruse Smith ønsker å forsterke vårt fokus på byggteknisk utvikling og styring. Vi tror Trond kan bidra til dette på en måte som gjør oss enda mer konkurransedyktige og attraktive, sier konsernsjef Jan Hestås.

Teknisk direktør forventes å være pådriver for strukturelle og operative initiativ innenfor region og konsern, samt utnytte den bygningstekniske kompetansen på tvers i konsernet. Teknisk direktør vil være konsernansvarlig for innovasjons- og utviklingsarbeidet, innkjøp, lager/logistikk samt IKT. Stillingen vil også ha et overordnet ansvar for konsernets kvalitetssystem.

- Jeg ser frem til spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i en strategisk lederposisjon. Kruse Smith har hele tiden gitt meg mulighet for utvikling og nye utfordringer. Jeg er både ydmyk og glad for denne muligheten. Vi er en kompetansebedrift med ambisjoner om å ta nye posisjoner innenfor våre kjerneområder entreprenørvirksomhet, anlegg og eiendomsutvikling. Min rolle blir blant annet å fokusere på det tekniske fagfeltet i denne utviklingen, sier Trond Stupstad.

Funksjonen som teknisk direktør vil være operativ fra senest 1.april.