Salgssjef Prosjektsalg

Mestergruppen er et av Norges største byggekonsern og omsetter byggevarer og trelast for ca. 2,5 milliarder kroner. Konsernet eier kjedekonsepter innenfor boligbygging, Mesterhus, og Systemhus samt byggevarekjeden Byggeriet. Konsernet eier selv 20 avdelinger og byggevareselskaper. I tillegg har konsernet stor aktivitet på tomte- og prosjektutvikling innenfor boliger og fritidsboliger, arkitekttjenester og rådgivning. Stjernehytten og Sirdalshytta er en del av konsernets virksomhet. Mestergruppen har ca. 420 medarbeidere med hovedkontor i Oslo. Mestergruppen er eid av Ferd som er et familieeid norsk industri- og finanskonsern. Se gjerne www.mestergruppen.no

Byggeriet Norge AS omfatter hele konsernets varestrøm inkludert alle datterselskap og avdelinger innenfor byggevarehandel, samt Byggerietkjedens medlemmer. Kjeden har rundt 100 utsalg spredt over hele landet. Dette er byggevareutsalg drevet av fagfolk i ditt lokale miljø. Byggeriet har hovedfokus på trelast og tyngre byggevarer både til proff- og selvbyggerkunder. Les mer på www.byggeriet.no og www.byggerietproff.no

FirmaCompass for Byggeriet Norge AS
FylkeOslo
SøknadsfristSnarest

Til nyopprettet stilling søkes Salgssjef Prosjektsalg

 

Byggeriet Norge AS etablerer et sentralt støtte og ressurskontor for å styrke satsning på prosjektsalg og prosjektleveranser til våre kunder. Dette omfatter prosjektsalg fra våre egeneide byggevareutsalg og prosjektsalg direkte til våre huskjedekunder / storkunder.

Overordnet fokus vil være konseptsalg, bestående av leveranser av byggevarer, byggevarelogistikk, byggeplasslogistikk og alle tilhørende former for støtte- og servicetjenester knyttet til kundenes verdikjede (byggeprosessen)

 
Sentrale arbeidsoppgaver


* Salg av Byggeriet Proff sitt konsept til etablerte og nye kundegrupper
* Etablere gode samarbeiderelasjoner mot enkeltkunder og kundegrupper direkte eller via våre regioner samt mot kategoriansvarlige i innkjøpsorganisasjonen
* Samordne prosjekter i ulike regioner for å oppnå store ordre og effektiv logistikk
* Samordne interne ressurser for å få maksimalt ut av det enkelte prosjekt
* Være ansvarlig for å besvare prosjektforespørsler som fremkommer sentralt eller til regionene  
* Etablere rammeavtaler for levering av byggevarer mot definerte enkeltkunder
* Delta i videreutviklingen av Byggeriet Proff – konseptet, med et potensielt innhold av både høy vare-verdiskapning (for eksempel byggepakker), byggevarelogistikk, byggeplasslogistikk og øvrige tekniske tjenester (beregninger)
* Salgssjefen vil ha lederansvar for de ressurser som blir knyttet til Prosjektkontoret og har budsjett- og resultatansvar for kontorets aktiviteter. Stillingen rapporterer til Direktør Byggeriet Proff i Byggeriet Norge AS og har arbeidssted ved hovedkontoret i Oslo.

 
Kvalifikasjoner og egenskaper


Aktuelle kandidater har erfaring fra prosjektsalg innen byggevareindustri eller byggevarehandel. Høyere utdannelse er ønskelig. Som person er du utadvendt, resultatorientert, uformell og har høy gjennomføringsevne. Du er god til å etablere og utvikle relasjoner, samt dyktig til å kommunisere og motivere ansatte og kolleger i datterselskapene.

 
 Kontaktinformasjon


For ytterligere informasjon, ta kontakt med Arnt Håvard Molvig, tlf 934 40 805 eller Stein-Sverre Wold, tlf 906 88 270 i Compass Human Resources.

Søknad med CV registreres via www.compass.no/jobb
 
 
 

Vis flere stillinger: