Byggern samler 350 i Tromsø

Det er en oppløftet stemning i byggevarekjeden Bygger’n før kongressen som samler totalt 350 personer med forhandlere og utstillere i Tromsø kommende helg.

– Vi har lagt bak oss et bra år omsetningsmessig med en vekst på 5,5 prosent. Dessuten har vi klart å øke resultatmarginen for våre medlemmer, opplyser kjededirektør Christine Våpenstad Holm til bygg.no.

– Vi vil fortsatt ha høyt trykk på fag og service samtidig som vi satser på nye kommunikasjonskanaler og økt tilgjengelighet, fremholder hun.

Årets kjedekongress som arrangeres på Rica Ishavhotell, kan skilte med en enda større leverandørmesse enn tidligere. Selve messen skal avholdes i Fløya-hallen.

Et høydepunkt blant foredragene vil være besøket av Nils Arne ”Godfoten” Eggen som ikke overraskende skal overbevise forsamlingen om betydningen av samhandling og lagspill.

Det skal tradisjonen tro være en stor overraskelse hvem som skal lede festmiddagen på lørdagskvelden med underholdning og prisutdelinger. Kjededirektør Holm holder på spenningen, men kan røpe så mye at det er en kjent komiker fra TV-skjermen.

Du kan lese mer fra Bygger’n-kongressen i Byggeindustrien nr. 2 som kommer ut midt i februar.