Ingeniør/sivilingeniør - Subsea ingeniører

REINERTSEN AS har levert produkter og tjenester til olje og gass industrien siden 1980 og er ett av de største ingeniørmiljøene i Norge. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn.

REINERTSEN har mange store og krevende kunder og prosjekter, noe som driver fram en rask utvikling av systemer innen HMS&KS, IT og prosjektgjennomføring. REINERTSEN dekker alle faser av et prosjekt, noe som gir medarbeidere mulighet til å arbeide med alle områder innenfor verdikjeden fra tidlig konseptutvikling gjennom prosjektering, innkjøp, fabrikasjon, bygging/installasjon og drift/vedlikehold.
REINERTSEN arbeider nært med teknologimiljøet i Trondheim. Mange prosjekter løses i samarbeid med NTNU/SINTEF.

REINERTSENs markedsområder innen O&G er:
•Prosessanlegg
•Prosesskomponenter
•Rørledninger & Undervannsanlegg
•Vedlikehold & Modifikasjoner

FirmaReinertsen AS
Fylke
Søknadsfrist31.01.2012

REINERTSEN AS har i løpet av de siste 20 årene blitt ett av de ledende firma på verdensbasis innen prosjektering av undervannsanlegg og transportsystemer for olje- og gassindustrien. Vi utfører alt fra tidligfasestudier til detaljprosjektering inkl. innkjøpsassistanse og offshore byggeoppfølging, driftsassistanse og oppgraderingsprosjekter. Aktivitetene omfatter prosjekter på norsk sokkel så vel som internasjonalt (Russland, Brasil, Australia).

REINERTSENS flerfaglighet spenner fra elektro, prosess og material til strukturelle analyser og design, og gjør at vi kan utføre alle elementer innenfor nevnte områder samt landfall, mottaksanlegg på land såvel som fabrikasjon via REINERTSEN`s fabrikasjonsverksteder i Orkanger og Murmansk

REINERTSEN har nylig inngått en langsiktig rammeavtale med A/S Norske Shell for levering av subsea ingeniørtjenester og blir Shell`hovedsamarbeidspartner innen dette området i Norge.

For bedre å kunne betjene Shell og andre kunder etablerer REINERTSEN et engineeringkontor i Stavanger, og søker senior subsea ingeniører til våre kontorer i Stavanger og Trondheim.

Arbeidsoppgaver
Arbeidet omfatter alle faser innen planlegging og prosjektering av undervanns produskjonsanlegg for olje og gass, og inkluderer typisk følgende oppgaver:

•Subsea system engineering
•Ventiltrær og brønnhode system engineering
•Manifold og brønnrammer
•Spesifisering av funksjonskrav
•P&ID`s
•Planlegging og oppfølging av kvalifisering av komponenter og systemer
Kvalifikasjonskrav
Vi søker senioringeniører med erfaring fra tilsvarende arbeid til ledende oppgaver innen prosjekter.

Arbeidssted
Vi søker ingeniører både til vårt kontor i Stavanger og Trondheim.


--------------------------------------------------------------------------------


Vis flere stillinger: