Seks nye til Norgeshus i januar

Norgeshus har fått en knallstart på 2012. I løpet av årets første måned har boligkjeden fått seks nye forhandlere.

– Dette er et tegn på at helhetstankegangen vår bærer frukter, og vi får nå kreditt for den jobben vi har gjort det siste året, kommenterer kjedekoordinator Frode Christian Holm.

De nye bedriftene er Røynstrand Entreprenør fra Odda, Tømrerfirma Madsen og Hesthammer fra Haugesund, Berntsen Byggservice fra Tromsø, Bømlo Mesterbygg fra Bømlo, Tømrermester Andersen fra Mo i Rana og Tømrermester A. Borgos fra Røros.

Allsidig
– De er alle svært solide firmaer og har et godt fotfeste i sin region, opplyser Holm som er svært glad over å ha fått denne allsidige gjengen med på laget.

Firmaene varierer i både størrelse og typer oppdrag. Eksempelvis sysselsetter Røynstrand Entreprenør rundt 55 personer, og har spesialisert seg på totalentrepriser innenfor bygg og anlegg. Bedriften utfører også mellomstore og mindre oppdrag, tilbyr ingeniørtjenester og takserer fast eiendom.

Høy kompetanse
Norgeshus har gjennom fjoråret hatt en klar strategi om å forsterke staben ved hovedkontoret. Den tekniske staben ved hovedkontoret har økt innen både arkitekt- og ingeniørfagene samt arealplanlegging. Markedsavdelinga tilbyr alle tjenester som et komplett reklamebyrå leverer, og i tillegg har IT-avdelingen utviklet IT-løsninger for kontrakt- og prosjektstyring samt andre administrative løsninger en bedrift har behov for.

– Vi tilbyr et totalkonsept for både små byggmesterfirmaer og store entreprenører, og vi er nå klare for å levere høyt kvalifiserte tjenester til flere ambisiøse forhandlere, opplyser Holm

Tett oppfølging
I løpet av 2011 har Norgeshus dessuten fått på plass fire distriktssjefer som skal følge opp og bistå forhandlerne med råd og veiledning. Distriktssjefene er lokalisert i Nord-Norge, Midt-Norge, Vestlandet og på Østlandet, og vil for det meste være ute på veien på besøk ute hos forhandlerne.

– Målet vårt er at forhandlerne våre skal få en enklere hverdag, avslutter Holm.