Sterk start på året for Isachsen Entreprenør

Etter oppstarten høsten 2010 har pilene bare pekt én vei for Isachsen Gruppens nye selskap i Oslo.

Firmaet nådde en omsetning på 80 millioner i 2011, og kun fire uker inn i 2012 kan daglig leder Odd Arve Svendsberget fortelle at ordreboken den bare fortsetter å legge på seg.

– Etterspørselen etter våre tjenester er jevnt stigende, ordreinngangen så langt peker i retning av nok et vekstår. Vår spesialisering innenfor grunnarbeid generelt og VA spesielt betaler seg; dette er spisskompetanse mange av de store byggentreprenørene ikke besitter selv og som de derfor må kjøpe inn eksternt.

En av de markedsaktørene som vet å nyttiggjøre seg Isachsen Entreprenør Oslos anleggskompetanse er Selvaag Bolig, nå senest i byggeprosjektet ”Bjørnåsen” på Søndre Nordstrand. Her skal Selvaag Bolig oppføre totalt 67 leiligheter og 30 rekkehus i forskjellige størrelser og planløsninger. Leilighetene spenner fra 2-roms på 45 kvm og opp til romslige 5-roms toppleiligheter på 130 kvm.

– Vi skal levere grunnarbeidene, det vil si sprengning, graving og generell tomtetilpasning samt VA, bekrefter Svendsberget, som gleder seg til å samarbeide med Selvaag Bolig.

– Her er det bare å begynne å glede seg for de nye kjøperne; byggene vil ligge vestvendt, og med naturen som nærmeste nabo blir dette et flott sted å bo.

Grunnarbeidene har allerede startet opp på Bjørnåsen i form av skogrydding, arbeidene forventes ferdigstilt i mai 2013.

Isachsen Entreprenør Oslo er også nylig engasjert av Wenaasgruppen AS for utbedring av vei til deres kommende storhotell i Tevlingveien på Alna i Groruddalen.

– I forbindelse med oppføringen av det nye hotellkomplekset skal et350 meterlangt strekk av Tevlingveien utbedres med VA-arbeider og fortau, forklarer Odd Arve Svendsberget, og legger til at det oppgraderte veistrekket blir både tilslutningsvei og offentlig vei.

Selvaag-jobben og Wenaasgruppe-entreprisen representerer en samlet ordreverdi på ca 20 mill. for Isachsen Entreprenør Oslo.