Partyåpning av Peab-hotell

Hotellbaronen Petter Stordalen sørget for at show- og kjendisfaktoren var høy da Clarion Hotel Post åpnet i Gøteborg torsdag kveld.

Det er Peab som har bygget om Posthuset i hjertet av Gøteborg til et 13 etasjer høyt luksushotell.

Hotellet har rundt 500 rom, hvorav tre er suiter. En av suitene har egen terrasse med svømmebasseng. Det er 17 konferanserom, et med kapasitet til 1.000 personer, restaurant og bar, og en spaavdeling på 1.200 kvm, melder PEAB i en pressemelding

Hotellet ligger ved Drottningtorget midt i Gøteborg sentrum. Tett inntil hotellbygget ligger sterkt trafikkerte gater.

Ifølge Peab har effektiv og godt planlagt logistikk har vært essensielt i prosjektet, spesielt med tanke på at det i snitt har vært godsleveranser til byggeplassen hvert 18. minutt.

- Gjennom god logistikkplanlegging har vi redusert arbeidstimer som ikke er direkte verdiskapende. Stålkontroll på leveransene har sikret framdrift i produksjonen, blant annet fordi det blir enklere å prioritere ressurser, sier logistikkansvarlig i Peab Sandra Marrero i pressemeldingen.

- Effektiv logistikk har også bidratt til en ryddig og forutsigbar byggeplass. Det gir et godt arbeidsmiljø for medarbeiderne, legger han til.

Prosjektet er gjennomført med Peab som totalentreprenør i samarbeid med Home Properties. Peab har samordnet prosjekteringen. Dette innebærer at arkitekter og øvrige prosjektører har vært involvert siden starten av prosjektet.