Salgsrekord for BoligPartner

Med 498 solgte boligenheter ble 2011 et meget bra år for BoligPartner.

Markedssjef Gunn Furulund Haugen forklarer den positive økningen slik:

–Mer presis markedsføring og bedre kundeoppfølging har ført til mer salg av større hus til høyere kontraktsverdi. Det hyggelige er at vi faktisk har satt rekord i kontraktsverdi.

– Vi har spisset markedsføringsstrategien vår og gjort forbedringer i alle ledd. Vi har fått inn ny kompetanse og drevet aktiv coaching av vårt salgsapparat. Markedsføringen treffer bedre, ut fra hovedkontoret via salgskontorene og til hver enkelt kunde, sier Haugen.

Ordrereserven inn i 2012 er ”all time high” og tilsvarer 3/4 års produksjon. Når BoligPartner nå tar fatt på nytt år, har 42 salgskontorer rundt i Norge høye ambisjoner for tiden fremover.

– Våre salgskontor har gjennomført en rekke aktiviteter i året som var. På tross av at vi totalt hadde færre henvendelser i 2011 enn i 2010, har egeneide salgskontorer økt salget med 33 prosent. Med andre ord utnytter vi hver henvendelse bedre, sier Haugen.

BoligPartner selger både eneboliger, prosjektboliger og hytter. Etterspørselen etter relativt store boliger er økende. I fjor solgte BoligPartner blant annet tre stykk av hustypen Ladegaard som har et bruksareal på over 500 kvm. Raumarheim ble lansert i 2010 og har blitt en av husprodusentens mest populære modeller med et bruksareal på 227 kvadratmeter over to plan.

–Det fine med Raumarheim er at den har fem soverom som standard, og kan romme både dine, mine og våre barn. Det er en bolig som våre selgere har blitt glade i og snakker varmt om til kundene våre, forklarer Haugen.