Bringer BIM til byggeplass

Nå tilbyr Tekla BIMsight et tilpasset brukergrensesnitt for Windows tablet pcer, programvaren er dermed skreddersydd for bruk på byggeplass.

BIMsight er fortsatt det BIM-verktøyet som er enklest i bruk og det kan lastes ned og benyttes gratis av alle i byggebransjen.

Ny funksjonalitet I versjon 1.4 av den prisvinnende* BIM (building information modeling) programvaren tar BIMsight til byggeplassen. Softwaren har et brukergrensesnitt tilpasset tablett pcer. Dette innebærer blant annet støtte for «gestures» og «stylus». Velg metoden som passer arbeidet ditt best, tablett, laptop eller PC.

Den nye utgaven forbedrer bruk til samhandling. Du kan lagre skjermbilder for å enklere navigere i prosjektet. Med fremviserfunksjonen kan du sette dem sammen til imponerende presentasjoner.

Tekla BIMsights suksess fortsetter med en stadig økende brukergruppe og annerkjennelse. Tekla har dedikert seg til å levere byggebransjen et svært enkelt verktøy som gjøre det lett for profesjonelle aktører å utforske BIM og dele gleden av nøyaktige levereanser, færre feil og mindre forespørsler fra underentreprenører, kunder etc.

- Vi utviklet denne versjonen etter dialog med brukerne og bransjen, og kommer til å fortsette med dette i fremtiden. Foreslåtte endringer forumet på www.teklabimsight.com og andre tilbakemeldinger hjelper oss med å utvikle BIM-produktet bransjen har etterspurt, sier Stephen Jones, produktsjef for Tekla BIMsight.

- Tablet pcer blir en naturlig integrert del av byggebransjens arbeidsverktøy og BIM gir enorme muligheter for mer effektiv komunikasjon mellom kontor og byggeplass, fortsetter Jones.

Tekla BIMsight er gratis og kan benyttes til planlegging go samhandling i alle BIM prosjekter – store og små.