Glimt fra Anleggsdagene

Samferdselsutbygging og konkurranseutfordringer i anleggsbransjen sto på agendaen under første dag av Anleggsdagene 2012.(Se bilder)

Det er i år 30 år siden MEF arrangerte Anleggsdagene for første gang. MEF-direktør Trond Johannesen skriver i årets program at mye har forandret seg siden da, men den røde tråden har alltid vært ønsket om å tilby en kombinasjon av faglig utbytte og gleden ved å treffe leverandører og kolleger i en hyggelig sosial ramme.

Samferdsel sto øverst på agendaen under første dag av årets arrangement. Både samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa, veidirektør Terje Moe Gustavsen og ttbyggingsdirektør Harald Nikolaisen i Jernbaneverket holdt innlegg.

Siste del av dagen var viet konkurransespørsmål. Konkurransedirektør Christine B. Meyer holdt et meget opplysende innlegg om hva som er god og riktig konkurranse og ikke minst hva som er brudd på konkurransereglene. Petter A. Vistnes administrerende direktør i Implenia fulgte opp med et innlegg om konkurranseutfordringene i anleggsbransjen. (Byggeindustrien kommer tilbake med egen sak fra Vistnes sitt innlegg.

Anleggsdagene 2012 fortsetter med Veibyggerdagen og VA-dagen før arrangementet avsluttes med Sprengningsdagen. 700-750 deltakere er påmeldt til årets arrangement.

Innleggene fra Anleggsdagene blir lagt ut på MEF sine hjemmesider.

Les også

– NTP skal oppfylles