Smekk fullt Lean-seminar

Mer enn 60 deltakere har meldt seg på seminaret som arrangeres i Næringslivets Hus onsdag 25. januar.

EBA arrangerer lean-seminar i samarbeid med Lean Construcion Norge, og deltakerne representerer både entreprenører, byggherrer, arkitekter og rådgivere.

- Et av EBAs strategiske satsningsområder er produktivitet, og EBA mener at lean er et viktig og nyttig verktøy for å bedre produktiviteten. Det er derfor spesielt hyggelig at så mange viser interesse for dette seminaret, sier kursrådgiver Lene Jønsson i EBA.

- Det er faktisk så mange som har meldt seg på at vi sprenger kapasiteten i ett av de største møterommene i Næringslivets Hus.

Gjennom seminaret vil EBA og Lean Construction Norge gi deltakerne forståelse for grunnprinsippene i lean construction og hva det betyr for næringen. John Skar fra Skanska Agder redegjør for hva lean betyr for entreprenørene, mens Halvor Langseth fra Fellesforbundet forteller om hvilken betydning lean har for den enkelte produksjonsarbeider i bygg- og anleggsnæringen. Seminaret går over to timer.

- Vi håper at entreprenørene vil utvikle sin kompetanse til å ta i bruk lean som verktøy i arbeidet med å bedre produktiviteten, sier Lene Jønsson.