TESS håndbok runder 40 år

Det er i år 40 år siden TESS sendte sin første håndbok ut i markedet. Den gang var det 44 stensilerte sider, spiralrygg, stiv papp foran og bak og et beskjedent opplag.

Årets TESS håndbok er større og mer omfattende enn noen gang, 2020 sider, bokinnbinding og 8000 eksemplarer. Tross en betydelig oppryddig i fjorårets utgave og omfattende redigering fyller nyhetene opp den plassen som ble ledig og vel så det. I tillegg er det gjort en betydelig innsats for å bedre kvaliteten på illustrasjonene.

Helnorske TESS, som er landets største leverandør av slanger for alle formål og tilhørende tjenester og en betydelig landsdekkende leverandør av produkter til drift og vedlikehold, presenterer storparten av hovedsortimentet i håndboka for 2012. Nyhetene er mange og omfatter først og fremst supplering og utvidelse av sortimentet innenfor eksisterende varegrupper. I tillegg følger en rekke nye modeller av personlig verneutstyr, hansker og vernesko. På mange av produktene er det også kommet ny teknologi, som for eksempel blåtann-teknologi på øreklokker.

I flere av produktgruppene er prisene harmonisert og tilpasset en hard konkurransesituasjon. Det gjelder blant annet vernesko, verktøyvogner og sveisemaskiner, samt elektroder.

TESS lanserer en rekke slangenyheter for oljebransjen, industrien og andre profesjonelle slangebrukere. Blant annet nye Edis høytrykkslanger til priser som gir sikker drift og god økonomi.

Edis-slangene er universelle høytrykkslanger for hydraulikk, smøreolje, brennstoff, luft og vann.

En rekke spesialslanger er også å finne på nyhetsmenyen. Det er slanger for næringsmidler, transportslanger, dampslanger og kanalspyleslanger, samt nye slanger som utvider hydraulikktilbudet. Også sortimentet av slangetromler er utvidet.