Gausdal Landhandleri åpner på Jessheim

Gausdal Landhandleri har kjøpt et tomteområde ved Jessheim Næringspark. Reguleringsprosessen i forhold til utbygging er i gang.

Romerike har historisk vært et viktig marked og Gausdal Landhandleri har i dag daglige kjøreruter inn i område. Det forventes byggestart straks reguleringen er gjennomført, og åpning forventes i mars 2013. Dette vil være selskapets 12. avdeling, og strategisk viktig i forhold til å posisjonere seg for veksten som skjer i og rundt denne regionen.

- Gausdal Landhandleri har en sterk markedsposisjon i forhold til proffmarkedet i Ullensaker. Et nytt byggevareutsalg vil gjøre oss bedre i stand til å konkurrere om forbrukermarkedet i område i tillegg til å forsterke vårt servicekonsept mot proffsegmentet. Vi har stor tro på at den kraftige veksten og positive utviklingen i og rundt Ullensaker vil fortsette i årene fremover, daglig leder Audun Løhre i Gausdal Landhandleri.

Byggevareutsalget vil bli på ca 2.500 kvm, og det vil bli etablert eget proffsenter.

Gausdal Landhandleri åpner også snart nytt byggevareutsalg på 2.300 kvm på Elverum. Offisiell åpning av anlegget vil være mandag 16. februar.

- Satsingen på Elverum er et viktig og riktig steg i vår ekspansjonsstrategi. Gausdal Landhandleri har i dag faste kjøreruter inn i Elverumsregionen flere dager i uken, og vi opplever for tiden økt aktivitet spesielt fra proffmarkedet i denne regionen. Gausdal Landhandleri vil fremover være meget godt posisjonert for å betjene denne regionen. Satsingen er viktig for Gausdal Landhandleri, som en del av strategien i å utvikle selskapet til å bli en vesentlig aktør innen byggevarebransjen på Østlandet, legger Løhre til.