Vil du være med å bygge opp et VVS-miljø i Stavanger?

COWI er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap. Vi er ca 840 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. Forretningsområdene har vi delt inn i bygninger, industri og energi, miljø- og samfunn, samferdsel og vann. Vi satser sterkt på å bli en foretrukken klimarådgiver, samt å videreutvikle vår posisjon som Norges ledende rådgiver innen helsebygg. COWI-gruppen totalt teller ca 6 200 medarbeidere.

FirmaCowi AS
Fylke
Søknadsfrist13.02.2012


Sivilingeniører/ingeniører innen VVS-teknikk/Energi og miljø
Vårt kontor i Stavanger har i dag ca 30 medarbeidere, og jobber i hovedsak innen fagområdene vann og avløpsteknikk, samferdsel, miljø, areal, energi, VVS-teknikk, samt elektro.

Vi har en strategisk målsetting om å utvide vår virksomhet i Stavanger. I den forbindelse søker vi etter 2-3 nye medarbeidere som ønsker å utvikle seg faglig gjennom spennende og utfordrende prosjekter, samt bidra til vekst og utvikling for seg selv og fellesskapet. Det vil i utgangspunktet være ønskelig med en viss erfaring. Nyutdannede oppfordres likevel til å søke.

Arbeidsområde
Arbeidsområdet vil være alle typer prosjektering og rådgiving innen VVS-faget

Arbeidssted
Stavanger

Vi vektlegger
COWI ønsker medarbeidere med evne og vilje til å arbeide både selvstendig og i tverrfaglige team. Høy faglig kompetanse og ønsket om å tilføre våre oppdrag og vårt kontormiljø det lille ekstra er verdsatt.

Vi tilbyr
COWI tilbyr et trivelig arbeidsmiljø i moderne lokaler. Vi er en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter i et flerfaglig miljø og konkurransedyktige betingelser. Vi har et godt faglig og sosialt miljø som gir inspirasjon og motivasjon i en hektisk hverdag. Vi er en del av det internasjonale COWI-konsernet.

Kontaktperson
Egil Waldeland, Avdelingsleder, telefon 975 78 673

For å bli bedre kjent med COWI - klikk deg inn på vår www.cowi.no
Lik oss på facebook.com/cowinorge og hold deg oppdatert på utlyste stillinger/nyheter.

Send søknad
Send din elektroniske søknad via Ledige stilllinger på vår hjemmeside http://www.cowi.no/menu/jobs/Pages/Stillingledig.aspx

Søknadsfrist
13.februar 2012

Vis flere stillinger: