Prosjektleder søkes til kommunalt eiendomsforetak i god utvikling

Fjordbyen Larvik har i løpet av de siste årene gjennomgått en betydelig fornyelse. Milliardinvesteringer i form av nytt kulturhus, Nordens fineste SPA-hotell, Norges største videregående skole, kontorbygget «Aalto-vasen» og nye, attraktive næringsparker ved Lågen, i Hammerdalen og på Agnes.

Larvik Kommunale Eiendom KF ble etablert fra 1.1 2009. Foretaket forvalter og utvikler drøye 200.000 m2 bygningsmasse samt ca. 500 boligeiendommer. Foretaket sitter også på en del ubebygde tomtearealer. Larvik Kommunale Eiendom har ca 120 ansatte innenfor administrasjon, drift, vaktmestertjenester og renhold.

Larvik Kommunale Eiendom har sterk fokus på eieransvar og eieroppgaver. Det tradisjonelle begrepet «Forvaltning, Drift og Vedlikehold» er utvidet og inneholder nå «Tjenesteutvikling og service» - basert på kunnskap og konkurransedyktige priser. Noe som gjør Larvik Kommunale Eiendom til en spennende og fremtidsrettet aktør, alltid på jakt etter bedre løsninger til fellesskapets beste.

Med tre byer innenfor sin grenser, har kommunen mange kvaliteter. Småurbane Larvik by med sine sandstrender og svaberg helt inne i byen, «smilehullet» Stavern med kunstnerkoloni, forsvarsverk og trehusidyll. Og Norges første by fra 700-tallet, som nå graves frem ute på Kaupang. Sammen med tettsteder, skogkledde åser, elver og vann, blir dette et av landets fineste områder. Et eldorado for alle friluftsinteresserte. Og er du glad i mat og ferske råvarer, er det bare å forsyne seg. Det er ikke uten grunn Larvik blir omtalt som «Norges Grønnsakshage".

FirmaJobZone
Fylke
Søknadsfrist06.02.2012

Beskrivelse av stillingen

Prosjektleder for større eiendomsprosjekter i regi av Larvik Kommunale Eiendom KF. Prosjektleder rapporterer til seksjonsleder Bygg & Utvikling.

Arbeidsoppgaver

Ha ansvar for planlegging og gjennomføring av bygg- og rehabiliteringsprosjekter i regi av Larvik Kommunale Eiendom KF.

Ønsket kompetanse - bakgrunn

Du har dokumentert relevant byggfaglig kompetanse og erfaring fra prosjektledelse. Du har kjennskap til Lov om offentlige anskaffelser og offentlig forvaltning.

Du har sterkt fokus på økonomi og gjennomføringskraft, er systematisk og har en tydelig - men tilpasset kommunikasjonsstil. Du samarbeider godt med andre på ulike nivåer og er åpen for og initierer ideer og løsninger.

Dette kan vi tilby deg

•Faglige utfordringer
•Samarbeid med andre profesjonelle nettverk/aktører
•Ansvar for bygg- og rehabiliteringsprosjekter
•Kontorlokalisering sentralt i Larvik i «Konsul Christiansens» ærverdige bygning
•Positivt miljø

For ytterligere informasjon, kontakt gjerne Jobzone Larvik ved partner Bjørn Sandmæl (934 15 567) eller Larvik Kommunale Eiendom ved daglig leder Ragnar Studsrød (982 31 512).

 

Vis flere stillinger: