Tømrer til vår vedlikeholdsavdeling

Entreprenørselskapet Seby AS ble stiftet i 1988 og ble i 1997 et 70 % eiet datterselskap av Veidekke Entreprenør AS. De resterende 30 % eies av funksjonærene i bedriften.
Seby AS har høy kompetanse innenfor bygging av kontorbygg,
næringsbygg, skoler og andre offentlige bygg, samt egen
vedlikeholdsavdeling. Seby har en budsjettert omsetning for
2012 på ca. 250 mill. kroner og holder til i hyggelige kontor -
lokaler på Skedsmokorset.

Grunnet økt ordretilgang søker vi

FirmaSeby AS
Fylke
Søknadsfrist19.01.2012

I Seby ønsker vi oss mennesker som gjør hverandre gode.

Vi legger stor vekt på samspill mellom de ansatte og ser at nøkkelen til å lykkes er den samme uansett hvor vi er og hva vi gjør: Vi skal skape et arbeidsmiljø der det er naturlig å gjøre sitt beste.

Vi kan tilby utfordrende stillinger i et godt faglig miljø, attraktiv lønn, medeierskap i form av aksjer i Veidekke ASA og gode muligheter for egenutvikling i et skandinavisk selskap med en uformell forretnings- og organisasjonskultur.

 

VI SØKER FOR TIDEN ETTER:

Tømrer til vår vedlikeholdsavdeling.

Vi ønsker primært at du har formell fagkompetanse men vil også reflektere på lang relevant erfaring. At du også har en bevist holding til og kunnskap om helse- miljø- og sikkerhet er en forutsetning for våre medarbeidere. Selvstendighet og samarbeid må falle naturlig for deg.

Hos oss vil du få utfordrende oppgaver og muligheter for egen utvikling. Vi har hyggelige kollegaer i et hektisk og godt arbeidsmiljø med konkurransedyktige lønnsbetingelser, pensjons- og forsikringsordninger og et aktivt bedriftsidrettslag, firmahytter m.v. Servicebil eller bilgodtgjørelse etter avtale.

 

Kortfattet søknad vedlagt cv sendes:

Prosjektleder Jan Rune Fjeld, mobil 900 58 837, jrf@veidekke.no

Daglig leder Per Inge Linnerud, mobil 908 44 688, pil@veidekke.no

HR-sjef Lene Hedmann Larsen, mobil 906 70 430.

Vis flere stillinger: