Byggmakker Sølvberg over til XL-BYGG

BM Sølvberg AS i Stryn gikk fra 1. januar 2012 over til XL-BYGG.

– Bedriften passer godt inn i vårt konsept, sier kjededirektør Morten Marker og gleder seg over at dette er tredje Byggmakker bedrift som ikler seg XL-BYGG fargene på under 9 måneder.

– Vi valgte XL-BYGG som samarbeidende kjedekonsept fordi det er en medlemseid kjede bestående av lokalt eide og drevne byggevareforhandlere, sier daglig leder Ola Aarheim. Og understreker samtidig at han er opptatt av at i XL-BYGG får bedriften mulighet i sammen med mange andre lokale forhandlere, å være med å eie og påvirke utviklingen av kjeden. Kjeden har til sammen 290 butikker i Norge, Sverige og Danmark med en sluttomsetning på ca 18 mrd. Kroner. I Sogn og Fjordane er det nå tre XL-BYGG forhandlere.

XL-BYGG Sølvberg har foretatt en omfattende omgjøring og omprofilering, og anlegget står klart til åpningen torsdag 19. januar. Anlegget er revitalisert i forbindelse med overgangen til XL-BYGG i det innredning og utstillinger er skiftet. Maling, varme og kjøkken er en viktig del av sortimentet.

– XL-BYGG Sølvberg blir en fullsortimentsbutikk og er etter ombyggingen bli enda mer attraktiv. Vi har fokusert på å lage en ryddig, oversiktlig og flott butikk, sier Ola Aarheim og legger til at bedriften har lagt stor vekt på god og riktig lyssetting i butikken. Våre kunder skal trives, understreker han.

Omsetningen av byggevarer ligger på ca 40 mill og staben består av 13 ansatte. I tillegg har bedriften egen husavdeling med en omsetning på ca. 28 mill i 2011.