Hultafors med ny krittsnor

Hultafors lanserer nå en ny generasjon krittsnor der avansert ergonomi, kvalitet og funksjonalitet går hånd i hånd.

Med Hultafors krittsnor CLP 30 kan håndverkeren gjøre flere slag uten å fylle på snoren, og det med bedre presisjon enn tidligere.

− Et vanlig problem for mange håndverkere, er at snoren ryker når de sveiver den inn fordi den har satt seg fast i noe. For å unngå dette, kommer den nye krittsnoren med en innebygget girutløser som beskytter mot overbelastning, og minsker risikoen for å ødelegge girfunksjonen og forhindre at snoren ryker, sier Håkan Carlsson, produktsjef på Hultafors Group.

Snoren er produsert i flettet bomull/polyester med høy absorberingsevne og kan ta opp mer kritt enn tradisjonell krittsnor, noe som innebærer at brukeren kan slå flere streker uten å måtte sveive inn snoren. For å forenkle håndverkerens arbeide ytterligere, har krittsnoren en utveksling som gjør at den trekker inn 3x raskere enn tradisjonelle krittsnor

Andre funksjoner er en releaseknapp som gjør at brukeren enkelt kan trekke ut snoren uten at sveiven følger med rundt. I sin design er krittsnoren smidig og lett å ta med. Endestykket av gummi gjør at det er enkelt å rengjøre den for kritt.

Krittsnoren har en 30 meters snor og en delbar kork, noe som gjør at det er enkelt å bytte snor.