Nye kontrakter på Landet Bygges

Byggeindustrien har i en mannsalder presentert nye kontrakter i byggenæringen på sine gule sider i bladet. Nå vil vi gjennom spalten Landet Bygges på bygg.no utvide denne tjenesten.

– Straks vi får inn en melding om en ny kontrakt, vil den bli lagt ut på våre sider. Det at vi selv nå videreforedler ett viktig produkt er viktig for oss. Vi vil som før fortløpende samle alle kontraktene i bladet, men på nettet vil vi kunne legge inn langt flere opplysninger, sier sjefredaktør Per Helge Pedersen i Mediehuset Byggeindustrien.

Anne-Beth Jensen har hatt ansvaret for de gule sidene i bladet, og hun har bygget opp en utrolig bred kontaktflate. Hun vil også i fortsettelsen får et stort ansvar for presentasjon av de nye kontraktene.

Det er gratis å sende inn meldinger om nye kontrakter. Det er utarbeidet et eget elektronisk skjema.

– Vi mener at dette betyr masse gratis PR for bedriftene som sender inn. Vi ser heller ikke bort fra at dette kan føre til at bedriftene får tilbud på varer, tjenester eller nye løsninger som kan gjøre at man kan bygge billigere enn det man har beregnet, sier Pedersen.

Det er flere som tilbyr oversikter over byggekontrakter.

– Mange av disse oversiktene er kostbare. Det kan også være tidkrevende å sette seg inn i dem. De meldingene vi får kommer direkte fra aktørene som skal gjøre jobben, og da er dette prosjekter som enten er i gang eller som vil komme i gang. Og det beste av alt er at dette er så godt som gratis, sier Pedersen.

– Vi har systematisk gjennom mange år presentert ferdigstilte prosjekter. Det ligger nå veldig mange slike prosjekter i vårt arkiv. Flere prosjekter vil komme til etter hvert som alle kontraktene blir ferdigstilt. Jeg oppmoder flest mulig til å sende inn meldinger om nye kontrakter. Dette blir lest, avslutter Pedersen.