Asplan Viak overtar Pro Nor

Asplan Viak AS har undertegnet avtale med eierne av Pro Nor AS om overtagelse av alle aksjene i selskapet fra 1. mars 2012.

Pro Nor holder til i Harstad og arbeider innenfor fagområdene byggeteknikk, VVS-teknikk, geoteknikk og prosjektadministrasjon. Selskapet har 4 ansatte.

Administrerende direktør i Asplan Viak, Øyvind Mork, er glad for å ha fått avtalen på plass.

- Pro Nor gir oss tilgang til et markedsområde som vi ikke er etablert i fra før. Det er en kompetansebasert bedrift som passer godt med vår profil. Sammen med tidligere etableringer i Svolvær og Leknes gir det oss en god posisjon i denne regionen.

Daglig leder Kenneth Hågbo i Pro Nor gleder seg til å bli en del av Asplan Viak.

- Vi får nå tilgang på langt flere ressurser og kan tilby en større faglig bredde. Det bør gjøre oss mere attraktive og konkurransedyktige i lokalmarkedet. Samtidig vil jeg presisere at vi viderefører virksomheten med de samme medarbeiderne og samme lokale oppdragsgiverfokus som før.

Asplan Viak er et tverrfaglig rådgiverselskap som arbeider innenfor plan, utredning og energi, arkitektur og landskap samt prosjektering av bygg, samferdsel og infrastruktur. Selskapet har ca. 650 ansatte fordelt på 23 kontorer og hovedkontor i Sandvika.