Holte Byggsafe as blir til Holte as

Holte Byggsafe endrer navn til Holte as. Med dette får selskapet et mer brukervennlig navn og kommer i takt med kundene som har brukt kortformen ”Holte” i alle år.

Undersøkelser blant ansatte, kunder, samarbeidspartnere og statistikk fra søkemotorer viste at selskapet hadde et mer tungvindt firmanavn enn det som var gjeldende på folkemunne.

Holte er et kort og brukervennlig navn som har vært knyttet til selskapet i alle år siden etableringen i 1977. - Selskapet er i sterk vekst, og da vi forsto at det var riktig for oss å gjøre denne endringen, ønsket vi å gjøre det så raskt som mulig, sier Per Kveim administrerende direktør i Holte as.

Endringen er en ren navneendring og vil ikke ha noen praktisk betydning for kunder og samarbeidspartnere. Alle beholder sine kontaktpersoner og kundenummer.

Holte as har lagt et fantastisk år bak seg. I løpet av 2011 styrket selskapet staben med 43 dyktige medarbeidere, og i 2012 ansettes ytterligere 50 medarbeidere.

– Vi opplever en formidabel vekst i etterspørselen etter våre tjenester, programvare og kurs. Dette ønsker vi å etterkomme med løsninger av høy kvalitet og med stort fokus på brukervennlighet, sier Per Kveim.

– Vi ser også at det på mange områder er mye ubrukt potensial for prosess effektivisering i BAE-næringen. Disse områdene ønsker vi å videreutvikle, avslutter Kveim.