Harsco har inngått prinsippavtale med Hansmark

Harsco Infrastructure og Hansmark AS har inngått en prinsippavtale om at Hansmark AS ekspanderer sitt virkeområde av Harsco forskallingsmateriell og forbruk for hele Norge.

Harsco Infrastructure vil derfor fortsatt være en aktør fremover med sine forskallingsprodukter og stillas på det norske markedet.

Det var mandag bygg.no meldte at Harsco Infrastructure ligger an til å legge ned sin virksomhet i nåværende form i Norge.

- Som en konsekvens av behovet for å styrke vår leveringsevne og betjene våre markeder mer effektivt har vi tatt den vanskelige men dog nødvendige beslutning av å nedskalere deler av vår globale virksomhet og konsentrere våre resurser i større og mer effektive enheter. Dessverre har våre markedsbetingelser fortsatt å være utfordrende i enkelte sektorer som igjen har medført dårligere resultater ifra noen av våre aktiviteter. Dette har vi blitt tvunget til å ta konsekvensen av, forteller adm. dir. Espen Marthinsen i Harsco Infrastructure Norge

- På det nåværende tidspunkt er det imidlertid ikke tatt noe endelig beslutning for Norge. Vi har pågående samtaler med våre ansatte og deres representanter og vurderer restrukturering og alternative løsninger for Norge. Vi kan forsikre dere at alle løpende prosjekt/ordrer vil bli håndtert på vanlig måte og vil få vår fulle oppmerksomhet og oppfølging, legger han til.