Rune Wiig til Betonmast

Etter 15 år i Veidekke Entreprenør, har Rune Wiig (40) gått over til stillingen som markedssjef i Betonmast Bygg Oslo AS.

– Dette blir en spennende og utfordrende jobb, der min erfaring fra tidligere arbeidsforhold i entreprenørbransjen kan være et bidrag til å styrke Betonmasts allerede store kompetanse. Målet er å være aktiv i vår kontakt mot oppdragsgivere og finne gode samarbeidsformer med fornøyde kunder som vil gi videre utvikling for Betonmast Bygg. En annen del av stillingen vil være å delta i anbudsmarkedet og kalkulering av nye prosjekter overfor fremtidige utviklere og byggherrer, sier Wiig.

Betonmast Bygg ble etablert i 2006 som et datterselskap av Betonmast. Betonmast er i en rivende utvikling og ekspanderer stadig. Oppkjøpet av Selvaagbygg bekrefter ekspansjonsviljen i Betonmast, og den nye konstellasjonen gir økte muligheter i en næring der boligbygging vil stå sentralt de nærmeste årene. Betonmast Bygg Oslo har for tiden ca. 35 ansatte, og har sitt kjerneområde innenfor et vidt begrep av Stor-Oslo.

– Tallene og ordreinngangen for 2012 ser lovende ut. Som en følge av det er Betonmast på jakt etter flere ansettelser og mer kompetanse, sier Wiig.