Kunderådgiver - Bolig - Agder (SKA0000NU)

Skanska er et av verdens ledende entreprenørkonsern med ekspertise innen bolig, bygg, anlegg, eiendoms- og prosjektutvikling. Vi har til enhver tid 500 pågående prosjekter over hele Norge. Vi er en del av et globalt selskap, men like stolt over å være en lokal aktør.

FirmaSkanska Eiendomsutvikling
Fylke
StedAgder
Søknadsfrist23.01.2012

Skanska er i vekst, vi utvikler flere svært spennende boligprosjekter og knytter til oss stadig flere kunder. Vi ønsker derfor å styrke vårt ambisiøse bolig-team i Agder og søker etter kunde- og markedsorientert medarbeider til rollen som Kunderådgiver i Skanska Eiendomsutvikling – Agder.

 

Arbeidsoppgaver

Som Kunderådgiver deltar du i team som har som oppgave å utvikle boliger for salg til sluttkunde i Agder. Du er med i prosessen fra vi kjøper en tomt til kunden har flyttet inn. Du vil bidra til at vi når våre salgsmål, og du sikrer en høy kundetilfredshet ved å yte topp service.

I rollen inngår også følgende oppgaver:

 

  • Bidra i markedsføringen og profileringen av våre boliger
  • Avholde informasjonsmøter, gjennomføre byggeplassvisninger, befaringer samt overlevering av bolig.
  • Tilrettelegge og presentere alternative tilvalg og løsninger i nye boliger.
  • Veilede og ivareta kundene gjennom kjøpsprosessen, fra signering av salgskontrakt til innflytting. Du vil også være kundens kontaktpunkt i reklamasjonstiden.
  • Ansvarlig for å ivareta kundens interesser i prosjektene.

 

Arbeidserfaring / kompetanse

Vi ser gjerne at du har grunnleggende kjennskap til og interesse for boligsalg og -markedsføring. Vi tror at du tidligere har arbeidet nær kunden og har en god service og kundeforståelse.

 

Som person er du positiv, utadvendt, ansvarsfull, løsningsorientert, strukturert og praktisk anlagt. Du er selvgående, men trives også med å arbeide i team med felles mål og visjoner.

 

Søknadsfrist : 23. januar

 

Vis flere stillinger: