Fagarbeider grunn og betong (SKA0000NR)

Skanska er et av verdens ledende entreprenørkonsern med ekspertise innen bolig, bygg, anlegg, eiendoms- og prosjektutvikling. Vi har til enhver tid 500 pågående prosjekter over hele Norge. Vi er en del av et globalt selskap, men like stolt over å være en lokal aktør.

FirmaSkanska Norway
FylkeOslo
Søknadsfrist27.01.2012

Vi i Skanska er i vekst, og styrker i disse dager vår tilstedeværelse i det lokale anleggsmarkedet i Oslo. Vi søker i den forbindelse etter fagarbeidere til vår lokale anleggsregion City Builder Oslo, som fokuserer på prosjekter i Oslo og Akershus, hovedsakelig innen vei og bane, men også innen vann og avløp, betongarbeid, maskinarbeid og pukk- og massehåndtering.

 

Kvalifikasjoner
Vi ser etter selvstendige og erfarne fagarbeidere som tar initiativ, som er løsningsorientert og liker å jobbe i team. Det er en fordel om du har erfaring fra anleggsprosjekter. Vi ser helst at du har fagbrev, men vil vurdere relevant praksis. Du må ha interesse for faget og fokus på viktigheten av HMS. Det er en forutsetning at du behersker norsk muntlig og skriftlig.


Vi tilbyr
Vi kan tilby en spennende og selvstendig jobb, trivelige kolleger og et solid faglig miljø. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger og ordnede ansettelsesforhold. Vi har konkurransedyktige arbeids- og lønnsbetingelser og du får mulighet til å delta i vårt aksjespareprogram.


For mer informasjon, kontakt prosjektsjef Eilev Lilleland, telefon 928 51 501.


Søknad sendes via e-post til
grete.espen@skanska.no

 

Søknadsfrist: 27. januar

Vis flere stillinger: