Prosjektsjef

Primahus Entreprenør AS er en av de største totalentreprenørene i Midt Norge og er et av selskapene i konsernet Prinor AS. Virksomheten er lokalisert i Stjørdal kommune og selskapet som har ca. 100 ansatte, feiret 20 års jubileum i 2010. Primahus Entreprenør AS har lang og solid erfaring innen offentlige bygg, næringsbygg, boliger og eiendomsutvikling også med rehabilitering og snekkeroppdrag. Selskapet hadde i 2011 en omsetning på ca. 210 mill. og det forventes en økning til 270 mill. inneværende år. Hovedtyngden av prosjektene er lokalisert i området Stjørdal-Trondheim-Melhus. Primahus fokuserer på kvalitet, kompetanse og sikkerhet i alle faser av byggeprosessen – fra planlegging og prosjektstyring til ferdig bygg med fornøyde byggherrer!

FirmaHeadvisor for primahus AS
Fylke
Søknadsfrist29.01.2012

På grunn av stadig økende oppdragsmengde søkes:


                 P R O S J E K T S J E F

Vil du være med å bygge framtiden?

Selskapet er inne i en meget positiv vekst fase og har mange spennende oppdrag som skal påstartes i nær framtid. Til å lede våre mange dyktige prosjektledere, søker vi en prosjektsjef med «pondus og tyngde». Prosjektsjefen rapporterer til daglig leder og får til å begynne med et personalansvar for ca. 80 personer.

De viktigste ansvarsområdene vil være:

•    tilbudsarbeid og kontraktsforhandlinger med byggherre
•    iverksette prosjekter – sørge for en effektiv og hensiktsmessig prosjektorganisasjon
•    lede, støtte og motivere selskapets prosjektlederteam
•    ha fokus på økonomistyring og lønnsomhetsforbedring
•    kontraktering og ferdigstillelse av større prosjekter
•    løpende rapportering til daglig leder
•    deltakelse i selskapets ledergruppe

Vår nye prosjektsjef må ha byggrelatert utdanning samt erfaring fra prosjekt- og byggeledelse. Vi vil vektlegge en «folkelig lederstil» med personlig autoritet og tyngde.

Vi tilbyr en spennende og selvstendig stilling i et selskap med godt rennomé og omdømme. Konfidensiell behandling vis à vis oppdragsgiver i prosessens første fase om ønskelig.
Lønn og betingelser for øvrig etter avtale.

Spørsmål rettes til Marit Fordal Døvre, tlf. 73 54 54 75 / 911 97 760 evt. til daglig leder Gabriel Bjørseth tlf. mobil 959 73 113.

Søknad med CV sendes snarest og helst innen 29.01.2012 til trondheimpost@headvisor.no eller pr. post til Headvisor Trondheim, Postboks 1295 Pirsenteret, 7462 Trondheim



Vis flere stillinger: