Grytnes kjøper Strand & Stubø

Grytnes Entreprenør as har signert intensjonsavtale med Strand & Stubø Entreprenør om kjøp av aksjer i Strand & Stubø Entreprenør as.

Strand & Stubø vil med dette bli fusjonert inn i Grytnes Entreprenør as. Dagens eiere i Strand & Stubø Entreprenør blir deleiere i Grytnes Entreprenør.

Strand og Stubø Entreprenør er en solid og veldrevet entreprenør innen bygg og anlegg i Kristiansund. De har i dag 30 ansatte og omsetning for 2011 er på ca MNOK 70.

Grytnes Entreprenør har siden 1946 drevet innen bygg og anlegg på Nordmøre og i Romsdal, og er et selskap i Grytnes Gruppen der også Grytnes Betong as og Vikan Betong as inngår. Hovedkontoret ligger på Sunndalsøra. I tillegg har de avdeling i Molde og Kristiansund. Avdelingen i Kristiansund vil etter dette bli drevet fra samme kontor og lager som Strand & Stubø Entreprenør holder til i dag i Industriveien 4.

Grytnes Entreprenør inngikk nylig avtale med Rekdalbygg as i Molde om kjøp av alle aksjene med virkning fra 01.01.2012. Til sammen er det i dag ca 85 ansatte i Grytnes Gruppen, som i 2011 hadde en samlet omsetning på ca MNOK 180. Etter fusjonen med Strand & Stubø Entreprenør as vil Grytnes Gruppen ha en samlet omsetning på ca MNOK 280 i 2012.

Begge parter er fornøyd med den løsning som nå er framforhandlet. Med Strand & Stubø Entreprenør på laget styrker Grytnes Entreprenør sin posisjon som en sterk aktør innenfor næringer og markedsområder som vil være i vekst i årene framover, sier Tine Grytnes Laskerud, daglig leder og eier i Grytnes Entreprenør.

Vi vil tilføre hverandre verdifull kompetanse, kapasitet og nettverk. Vi ser at vi vil oppnå gode synergier som også våre kunder vil kunne nyte godt av.

Begge selskapene har gode ordrereserver i sitt marked.

– For oss i Strand &Stubø er Grytnes Entreprenør en ønsket ny eier, og som medeiere i Grytnes Entreprenør ser vi med spenning på framtida med de muligheter vår region har. Næringsliv , samferdsel og befolkningsvekst gir grunnlag for gode år i bransjen framover , sier Helge Strand, daglig leder i Strand & Stubø Entreprenør as.

Selv om intensjonsavtalen nå er signert, vil det gå noen uker før fusjonen er gjennomført. – Vi regner med å være i mål om ca 2 mnd. når Konkurransetilsynet også har sagt sitt, avslutter Grytnes.