Daglig leder

Betong & Tre AS er Østfolds største entreprenør innen betongarbeider. Selskapet hadde i 2011 en omsetning på 60 millioner eks mva. Vi leverer betong- og murerarbeid til nybygg og rehabilitering. Våre prosjekter varierer fra boliger og leiligheter, parkeringskjellere og parkeringshus, til nærings- og industribygg. Vi er 40 medarbeidere som kan betong. Selskapet har god økonomi og er lokalisert i egne lokaler i Sarpsborg. Vi betjener kunder i Østfold, søndre Akershus og Os

FirmaBetong & Tre AS
Fylke
Søknadsfrist30.01.2012

Selskapet er i spennende utvikling og søker ny
DAGLIG LEDER

Vi ønsker oss en markedsorientert og faglig sterk leder med relevant bransje- og ledererfaring. Formelt bør du ha utdanning på sivilingeniør/bygningsingeniørnivå. Fint med ca 10 års erfaring fra bygg og anleggsbransjen. Andre krav og forventninger er:


• Kjennskap til NS 3420, NS 8505/8415 og NS 3431/3433
• Ansvarsrett for tiltaksklasse 2
• God markedskontakt og etablert nettverk
• God tall- og økonomiforståelse
• God formuleringsevne
• Nøyaktig og med kjennskap til og forståelse for jus
• Systematisk og strukturert
• Idérik og løsningsorientert

 

Vi ønsker en leder som er god til å kommunisere og samarbeide med kunder og ansatte – uansett nivå. Du bør være utadvendt og relasjonsskapende samtidig som du har stor arbeidskapasitet og liker å arbeide etter mål og budsjetter. Tenker du langsiktig og ser for deg en karrière innen vår bransje, tilbyr vi en sunn og god bedriftskultur. Vi har svært lite gjennomtrekk og fravær blant våre ansatte. Vi tenker kvalitet i alt vi gjør og følger interne kvalitetsprosedyrer. Du vil rapportere til styret, med styremedlemmer som har lang bransje- og fagkunnskap og som gjerne bidrar konkret hvis du ønsker å benytte deres ulike kompetanseområder.
Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

 

Mer informasjon om selskapet ved styrets leder Bernt Sørlie,tlf 909 96 003.
Alle kandidathenvendelser ivaretas konfidensielt av Co-partner as,
spørsmål om prosessen rettes til Liv Melby, tlf 982 97 071.

Søknad og CV bes sendt til melby@co-partner.no innen 30. januar.

Vis flere stillinger: