Leder for Block Watnes virksomhet på Romerike

er en av Norges ledende boligbyggere. Vi leverer årlig ca 1 000 boliger. Egenutviklede boligprosjekter hvor vi håndterer hele verdikjeden fra tomtekjøp, prosjektering til salg og produksjon står for 90 prosent av virksomheten. Prosjektutvikling, salg og boligbygging utføres av egne ansatte gjennom våre 21 distriktskontorer. Av selskapets 620 ansatte er 420 tømrere. Omsetningen i 2010 var på 1,8 milliarder kroner. Block Watne er ISO 9001 sertifisert og eies av børsnoterte BWG Homes ASA.

FirmaBlock Watne AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

Distriktssjefen har en selvstendig lederrolle i et solid og profesjonelt selskap. Distriktskontor Romerike ligger i Olavsgård på Skjetten. Kontoret har ca 50 ansatte, med en stab bestående av 15 prosjektledere, byggeledere, selgere og sekretær, i tillegg til 34 fast ansatte tømrere/lærlinger. Omsetningen i 2010 var 140 millioner kroner.


Distriktssjefens ansvarsområder er:

• Daglig drift og ledelse av kontorets virksomhet
• Boligproduksjon og eiendomsutvikling
• Akkvisisjon av tomteområder
• Markedsføring og salg
• Resultat- og personalansvar

 

Vi ser etter kandidater som har en naturlig autoritet og handlekraft. Du er samarbeidsorientert, målbevisst og har en strukturert arbeidsform. Relevant bakgrunn er høyere utdannelse, fortrinnsvis siv.ing./ing. Det kreves ledererfaring.

 

Block Watne tilbyr en utfordrende og spennende stilling i et stimulerende faglig miljø med utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser.

 

Distriktssjefen rapporterer til avdelingsdirektør.

 

Spørsmål om stillingen kan rettes til avdelingsdirektør Stene Bergsløkken på telefon 917 87 830, eller til vår eksterne rådgiver hos Skarp A/S, John G Friis, tlf 907 49 098 eller e-post john@skarp.as

 

Søknad med CV sendes hit

 

Vis flere stillinger: