Dale ny direktør i Kruse Smith

Fra 1.januar har Erik Dale (45) gått inn rollen som direktør for Kommunikasjon – og Organisasjonsutvikling i Kruse Smith.

- Vi er veldig fornøyd med at Erik Dale har tatt denne utfordringen. Erik har lang erfaring som konsulent og rådgiver innen kommunikasjon og ledelse. Han har jobbet med store kunder innen dette fagfeltet både regionalt og nasjonalt, og vi har også hatt nytte av hans kapasitet ved flere anledninger. Konsernet er i en positiv utvikling, blant annet ved å etablere oss i Oslo-regionen. Selv om vi har rundet 75 år som selskap, er vi inne i en tid som krever at vi fornyer og utvikler oss som organisasjon. En slik ansettelse og kobling av fagområder mener vi er avgjørende for å fortsette arbeidet med å utvikle kultur og mennesker i Kruse Smith, uttaler konsernsjef Jan Hestås.

Erik Dale var tidligere grunder og daglig leder i kommunikasjonshuset Dale+Bang som nå er blitt en del av den nasjonale 07 – gruppen. Dale har i det siste året jobbet som selvstendig konsulent med base i Kristiansand.

- At han tidligere også har vært personal – og organisasjonssjef i Aker- miljøet på Dvergsnes gjør at vi får på plass en person med lang erfaring innen begge fagområdene, kommunikasjon og organisasjon, uttaler Hestås.

Erik Dale erstatter tidligere Kommunikasjonsdirektør Sissel Helgø som har hatt Forus i Stavanger som arbeidssted. Helgø er neste generasjon eier i konsernet og skal ta en masterutdanning på BI, kombinert med en deltidsrolle i konsernet og styreverv i Kruse Smiths selskaper.